Riskantní téma v kolekci Christophera Kane se vyplatilo

Riskantní téma v kolekci Christophera Kane se vyplatilo

Není jiného návrháře, který by dokázal z bizarních a odpudivých sexuálních praktik vytvořit šik modely s nádechem luxusu a šarmu. Kolekce inspirovaná šokujícími vzrušujícími praktikami je tu.

Netypické téma a inspirace

Skotský návrhář a jeho sestra strávili dlouhé měsíce tím, že se věnovali výzkumu lidí, kteří se sexuálně vzrušují balónky, jídlem, tekutinou a gumovými materiály. Oba se pokaždé předvedou s něčím novým, inspirovaným intimními praktikami. Právě tato prazvláštní posedlost návrhářů z nich činí ojedinělý módní kreativní talent. Kane vždy dokáže odejmout vše nechutné, odporné, protivné a šokující právě z těchto zvláštních fetišistických úchylek.

Sugestivní dvojsmysl

Po mole se procházely modelky v nádherně ušitých oděvech s nápaditými detaily korespondující s návrhářovou inspirací. Plastické lemy nad kapsami, límce a rukávy se stříbrným štrasem na řetízcích propůjčily šatům plíživý erotický náboj. Sugestivní dvojsmysl byl i v latexových látkách našitých na světle růžové šaty a kabát. Brčálově zelené celogumové kabáty byly ušity na základě motivace balónky, rukavic a plasty. Motiv gumových balónků se objevil i na šatech v drobnější grafice.

Balónky a rukavice

Některé modelky hlásaly na šatech slogan: Balónkář nebo Rukavičkář. Gumové materiály prostě návrháře fascinovaly. Jejich dortíčkové šaty s plastickým detailem ve výstřihu, kruhové plastové brože, sexy průstřihy, průhledná lehounká krajka, proměna obyčejného trička na neobyčejné, díky krystalickým cvočkům a řetízkům, nastřihaná a našitá guma, latexové kabáty, to vše je chytrá alchymie úžasného návrháře. Mistr dvojsmyslů se tentokrát trefil přímo do černého. V době, kdy se mnoho sexuálních skandálů propírá v médiích a slavní lidé se bojí zmínit slovo sex, je tato kolekce upřímným výletem do nemravného světa. Bez výčitek.

Zdroj; vogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram