Rita Ora se stala novou tváří podzimní kampaně Roberto Cavalli

Rita Ora se stala novou tváří podzimní kampaně Roberto Cavalli

Mnohostranná zpěvačka Rita Ora má za sebou již několik kampaní. Stala se tváří Rimmel, DKNY, Adidas, Material Girl a dalších. Nyní opět oslnila jako tvář značky Roberto Cavalli.

Rita Ora je před fotoaparátem velmi přirozená především díky svým zkušenostem z předchozích kampaní. Snažila se také prosadit v modelingu a nyní zkouší i film, uvidíte ji například v novém filmu 50 odstínu šedi.

Podzimní kampaň Roberto Cavalli evokuje neodolatelnou přitažlivost, jako při prvním rande, emoce, svádění...  Celkový dojem ještě více podtrhuje svou novou image inklinující k božské a kultovní Marilyn Monroe.

Před fotoaparátem Francesca Carrozzini Rita doslova září v pestrobarevných modelech Roberto Cavalli, výrazných špercích a stylových doplňcích.

Každá z fotografií zachycuje značnou dávku luxusu, kterým je značka Roberto Cavalli známá. A již ze samotných fotografií je vidět, že letošní kolekce Podzim/Zima je mimořádně vydařená. Exotické potisky na rozevlátých a velice ženských šatech a smyslných linií doplňují opět luxusní doplňky.

V kampani představuje také novou kabelku „Regina“.

Nezapomeňte shlédnout video k nové kampani a objevte další nové kousky z kolekce Roberto Cavalli pro Podzim/Zimu 2014.