Robyn Lawley oznámila těhotenství

Robyn Lawley oznámila těhotenství

Robyn Lawley, jedna z nejznámějších plus size modelek, oznámila světu, že čeká miminko. Těhotenství před veřejností tajila až do šestého měsíce.

Robyn Lawley se stejně jako Kate Upton nebo Crystal Renn stala ikonou plnoštíhlých žen. Jako jedné z mála se jí se svými křivkami podařilo proniknout do modelingu a uspět. Dostala se na přehlídková mola i hlavní stránky časopisů a dokázala, že to, co je na těle větší nebo širší, ještě neznamená, že nemůže vypadat pěkně i ve světě módy. S oznamováním svého těhotenství si modelka dala načas, počkala až do šestého měsíce.

Australská modelka svého prvního potomka očekává se snoubencem, právníkem Everestem Schmidtem. Informaci poprvé sdělila australskému časopisu Australian's Women Weekly. ‚‚Zjištění, že jsem těhotná, nebylo zase tak velkým šokem. Byli jsme nadšeni. V modelingu nikdy není správný čas na to otěhotnět, ale stejně jsme se chystali si do pár let založit rodinu," prohlásila o novince Robyn. Miminko se má páru narodit v lednu příštího roku.

Foto: Robyn Lawley instagram, zimbio.com, 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram