Rohlík představuje vlastní značku kávy s kompostovatelnými kávovými kapslemi

Rohlík představuje vlastní značku kávy s kompostovatelnými kávovými kapslemi

Vůbec první kompostovatelné kávové kapsle, které jsou šetrné k životnímu prostředí, již nejsou sci-fi. Přichází s nimi Rohlik.cz díky své privátní značce kávy UBOMI.

foto: Pexels / Burst

„Tato nová řada byla vyvinuta v reakci na poptávku zákazníků po udržitelnějších produktech, které by splňovaly standardy nejvyšší kvality za rozumné ceny,“ zaznívá v oficiální tiskové zprávě společnosti Rohlík.

V návaznosti na úspěšné uvedení privátních značek mléčných produktů „Miil“, uzenin „Dacello“ a papírových hygienických potřeb „Moddia“, Rohlik.cz nyní přichází s nejnovější značkou „UBOMI" – domácími kompostovatelnými kávovými kapslemi, které od 1. března můžete zakoupit na Rohlik.cz. Nabídnou svým zákazníkům kvalitní kávu za přijatelnou cenu je pro Rohlík zásadní obzvlášť v době, kdy jsou ceny kávy nejvyšší za posledních 11 let.

Příběh UBOMI

Slovo UBOMI má ztělesňovat život a design obalu s kmenovými maskami připomíná původ kávy. Zákazníci nyní mohou vyzkoušet kávu v kompostovatelných kapslích a již brzy také různé variace kávových zrn z Brazílie, Etiopie, Kolumbie a dalších regionů. UBOMI, to je káva nejvyšší kvality za přijatelné ceny.

100% kompostovatelné kávové kapsle

Udržitelnost je klíčovým pilířem společnosti Rohlik.cz a také značka UBOMI klade důraz na ochranu životního prostředí. Kapsle UBOMI jsou vyrobeny z přírodního materiálu získaného ze 100% biocelulózy a rostlinných olejů. Rohlík je získává od dodavatele Capsul-in-Pro a jde o vůbec první kapsle na trhu, které mají certifikaci TUV OK Home Compost umožňující kompostování doma. „Naši zákazníci mohou tyto kapsle přidat do svého zahradního kompostu bez obav z negativního dopadu. Důležité je, že káva v našich kapslích UBOMI má certifikaci Rainforest Alliance. Koupí tohoto produktu zákazníci zároveň Rainforest Alliance podporují a pomáhají tak propagovat ekologicky šetrné a férové ​​zemědělství,“ komentuje Petr Chvojka, Group Head of Private label Rohlik.cz, a dodává: „Ve společnosti Rohlík víme, že udržitelnost je pro naše zákazníky důležitá. A stejně tak je důležitá i pro nás. Pracujeme na tom, abychom naplňovali náš celkový závazek vůči planetě a zachovali ji pro budoucí generace.”

Kávu v kompostovatelných kapslích* UBOMI zakoupíte v balení po 10 kusech exkluzivně na Rohlik.cz:

​​59,9 Kč za kávovou směs
69,9 Kč za jednodruhovou kávu

*Kapsle jsou kompatibilní s kávovary NESPRESSO®

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram