Romana Pavelková: Jsem vděčná, že mě živí to, co je mým koníčkem

Romana Pavelková: Jsem vděčná, že mě živí to, co je mým koníčkem

Romana Pavelková je modelkou, PR manažerkou, jednatelkou společnosti, ale především maminkou na mateřské. Ve svém nabitém programu si na nás našla chvilku, aby nám odpověděla na pár otázek ze svého života.

Nedá mi to a nejprve se musím zeptat, jak se Vám daří kombinovat práci a rodinu?

Je to celkem náročné, ale já jsem nikdy nedělala snadné věci. Svoji práci mám ráda, a tak jsem v ní chtěla pokračovat i v rámci mateřské. Jeden z hlavních důvodů bylo i to, že Agenturu NEJ jsem založila před téměř šesti lety a dostat se až sem, byla docela dřina, takže jsem to nechtěla všechno zahodit. Maxíka miluji a plně se mu věnuji. Nemyslím, že je na tom něco špatného, když občas hlídá tatínek, babička nebo děda. Ba naopak. Řekla bych, že je to ku prospěchu.

Můžete říct, že si užíváte mateřskou jako takovou?

To moc ne. Moje kamarádky (maminky) se navštěvují, stále plánují a podnikají nějaké výlety do zábavných center, obchoďáku atd. Hlavně mají čas na různé ,,blbosti". Já ne, ale nijak mi to nevadí. Snažím se rozdělit čas, kdy pracuji a kdy se věnuji Maxíkovi. Na začátku to bylo celkem složité, ale už jsme si v tom spolu udělali systém a řekla bych, že nám to jde dobře.

Již delší dobu jste k vidění po boku oblíbené značky kabelek - Elega. Jak se Vám líbí spolupráce s českou rodinnou firmou a s Danou Morávkovou?

Společnost Elega zastupuji jako PR manažerka 4 roky a jsem za to velice ráda. Propagovat české kvalitní a krásné výrobky je opravdu radost. Nehledě na to, že jako bývalá modelka mám k módě a tedy i ke kabelkám blízko. S paní Morávkovou se mi spolupracuje velice dobře. Pracuji s hodně celebritami, bohužel ne všechny jsou tak disciplinované, spolehlivé, pracovité a ještě k tomu sympatické.

Jak hodnotíte zázemí značky Elega?

Na Elegu mohu říci pouze samá pozitiva. Věřte, že všichni dělají svoji práci poctivě, svědomitě a s nejlepším úmyslem. Jinak by na trhu nebyla již 25 let.

Hodně času věnujete své Agentuře NEJ, zabývající se PR. Proč právě tento směr?

Agentura NEJ je produkční a PR agentura. Organizujeme různé druhy večírků, školení, teambuildingů, golfové turnaje, otevírání obchodů, představování nových produktů/služeb na trh atd. Také zajišťujeme focení reklamních kampaní, promo videa, promo akce po celé republice, a v neposlední řadě ještě PR. No, není toho málo. Byla to celkem náhoda. Od střední školy jsem šla úplně jiným směrem. Jsem vystudovaný ekonom a chtěla jsem pracovat v bance. Během vysoké školy v Praze jsem se začala více věnovat modelingu, pracovat jako pomocná produkční a začala jsem s organizováním módních přehlídek na OSVČ. Následně jsem začala zajišťovat akce v restauracích, klubech a diskotékách. No, a dnes jsem tam, kde jsem...

Jaká je přidaná hodnota Agentury NEJ?

Naše přidaná hodnota je v tom, že všechno děláme na 200 %, ke každému klientovi přistupujeme naprosto individuálně, držíme slovo, děláme více, než musíme a slíbíme vždycky méně, než nakonec uděláme.

Která práce vás baví nejvíce? A co si naopak nejvíce užíváte v soukromí?

Baví mě všechno, co dělám. To co mě nebaví, nedělám a jsem strašně moc vděčná, že mě živí to, co je mým koníčkem.

Kde se vidíte za deset let?

Vidím se jako šťastná manželka, hrdá matka dvou dětí a úspěšná podnikatelka.

instagram/romanapavelkova

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram