Roomoon - Stanování v korunách stromů

Roomoon - Stanování v korunách stromů

Roomoon přináší nový rozměr kempování, které se přemisťuje ze země do magických výšin zelených korun stromů.

Piknik v korunách stromů, proč ne? S vynálezem mladého britského designerá Rufuse Martina, bude kempování ve vzduchu pro každého hračkou.

Devatenáctiletý Brit s láskou k přírodě a častému kempování už měl dost všetečného hmyzu, který mu ve výsledku vnuknul onu myšlenku odpoutání se od země a definitivně vyřešit problém s dotěrnými mravenci či slimáky, kteří se obvykle velice rádi a potají vkrádají do našich plátěných obydlí. Roomoon, neboli stan nejen že vyřeší problém s dotěrným hmyzem a jinak všetečnou faunou, ale navíc svým obyvatelům nabízí nevšední zážitek a volný výhled do širé krajiny.

 

 

Kulový stan je opatřen dřevěnou podlážkou, která nabízí pevnou ložnou plochu pro dvě dospělé osoby, a jeho stěny jsou vybaveny několika uzavíratelnými otvory, které nabízí onen dokonalý panoramatický výhled do okolí. Jeho minimalistický interiér může být v základu vybaven polštáři, koberečky a dokonce i integrovaným LED osvětlením.

K romantickému pobytu v korunách stromů už jen chybí vyhledat nejen na první pohled silně vypadající větev, přes kterou přehodíte lano a vaše dobrodružství ve výšce může začít.

 

Zdroj: jebiga

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram