Rosé All Day kolekce

Rosé All Day kolekce

Přivítejte jaro a nechte se unést vůní růží ukrytých v nové růžové kolekci Rosé All Day od americké značky hypoalergenní kosmetiky PHYSICIANS FORMULA®

Směs vody z růží, šípkového oleje, kakadu švestky a goji, ukrytá v této kolekci, vytváří silný hydratační, zjemňující a zklidňující komplex bohatý na živiny. Tato směs plná antioxidantů má rozjasňující a zpevňující účinky a obsahuje velmi účinné složky s ochrannými vlastnostmi, které pomáhají zklidnit a oživit mdlou pleť.

Objevte produkty z řady dekorativní kosmetiky a péče, jejichž texturu a vůni si ihned zamilujete!

Paletka očních stínů Rosé All Play

Dokonalý mix 12 očních stínů obohacených o výtažek z růže, goji a vitamínu C. Hedvábné krémové textury, které se snadno nanáší, fantasticky vypadají a zároveň pečují o vaši pokožku. Díky pečlivě vybraným a snadno kombinovatelným odstínům vytvoříte vzhled pro každou příležitost.

Rosé All Day Set and Glow

Rozjasňující pudr a balzám 2v1 pro dokonale rozzářenou pleť. Tento jemně rozjasňující pudr a balzám obsahuje zklidňující vodu z růží, rozjasňující kakadu švestku, goji bohaté na antioxidanty a zpevňující složky, které tváři propůjčí jemný závoj, který pleť během dne rozzáří a zpevní. Dostupný ve 3 odstínech: Brigtening Rose, Luminous Light, Sunlit Glow.


@physiciansformula_cz

Rosé All Day Petal GLow

Multifunkční perleťový rozjasňovač plný antioxidantů. Díky výtažkům z růže, goji a kakadu švestky o pleť pečuje a jemnými mikro třpytkami ji nádherně rozzáří. Vaše pleť bude dokonalá po celý den.
Dostupný ve 3 odstínech: Soft Petal, Freshly Picked, Petal Pink

Rosé All Day Sérum

Beauty nadšenci milované sérum Rosé All Day Oil-Free Serum se zklidňující vodou z damašské růže, rozjasňujícím výtažkem kakadu švestky a antioxidanty se stane vaším hrdinou v boji proti zašedlé a podzimem unavené pleti.

Toto sérum s rostlinnými extrakty rozjasní a zpevní pleť před nanesením vašeho oblíbeného krému. Můžete jej použít i jako podkladovou bázi pod make-up. Obsahuje růžovou vodu, která pomáhá zklidnit začervenání při akné či ekzému. Velmi lehká, průzračná formule báječně hydratuje pleť a díky extraktům z ovoce a vitamínu C přináší velice osvěžující efekt. Vhodné pro všechny typy pleti i pro citlivou

Rosé All Day Moisturizer SPF 30

Vyhlazující perleťový krém s ochranným faktorem SPF na rozjasnění a zpevnění pleti. Poskytuje pleti ochrannou bariéru, která udržuje dlouhodobou hydrataci a rozjasnění. Obsahuje vodu z růží, která pleť zklidňuje a hydratuje, goji bohaté na antioxidanty a Kakadu švestku-nejbohatší zdroj vitamínu C ve formě ovoce.

 

Dopřejte své pleti to nejlepší!

Hypoalergenní značka Physicians Formula je dostupná k zakoupení exkluzivně ve vybraných lékárnách Dr. Max a na e-shopu www.drmax.cz.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram