Rozhovor s Beou ze značky Beango

Rozhovor s Beou ze značky Beango

Přinášíme vám rozhovor s Beou László, zakladatelkou maďarské značky Beango, která navrhuje oblečení a tašky. A obzvláště její kabelky jsme si zamilovali!

Beo, popiš prosím nejprve našim čtenářům, čemu se věnuješ.

Jsem začínající módní designérka a podnikatelka. Více než před rokem jsem v Maďarsku začala navrhovat a vytvářet v naší malé dílně osobité dámské oblečení a kabelky.

Proč navrhuješ zrovna kabelky? Máš k nim nějaký speciální vztah?

Nikdy předtím bych si nedovedla představit, že se zamiluji do navrhování kabelek, ale už na univerzitě jsem měla zvláštní pocit, když jsem se dívala na zrození úspěšného designu nějaké tašky a poté spatřila finální produkt. Od té doby je pro mě zrození každé kabelky zázrakem.

Jak velký je tvůj tým?

Pracuji společně se svým partnerem, v byznysu i v životě. Najali jsme švadlenu a příležitostně, pokud je to nutné, spolupracujeme i s někým dalším.

Jaký druhy materiálu používáš?

Moje kabelky jsou vyrobeny z hovězí kůže. Kolekce produktů dává důraz na tvar, tudíž pozornost zaujme buď barva, nebo speciální textura použitého materiálu.

Jaká je tvá nejlepší taška, pokud jsi schopná si vybrat jen jednu?

Nemám favoritku. Mohu vybrat jednu nebo dvě, jež pravidelně sama nosím. Při speciálních příležitostech nosím tu nejmenší kabelku z kolekce. O víkendech sáhnu po batohu.

Kde si můžeme pořídit tvé kousky?

Tašky je možné pořídit si online na www.nkdwithout.com.

Rozšiřuje se nějak tvá nabídka?

Kolekce kabelek roste čas od času s každým novým kouskem. Hlavní pozornost ale stále věnuji řadě oblečení.

Kolik vlastních kabelek máš ve skříni? Jsou kabelky a tašky tvým oblíbeným módním kouskem nebo preferuješ něco jiného?

V minulosti jsem kabelky sbírala, ale poslední dobou jich mám jen pár, které se dají označit jako must have tašky, mezi něž patří i mé výtvory. Taška rozhodně je mým oblíbeným módním kouskem. Často vůbec nemám čas nebo náladu se nějak obléci, takže si zkrátka vyberu jednu z must have kabelek a outfit je pak speciální a kompletní.

Jaké máš další plány se svými taškami?

Plánuji více rozvinout a rozšířit řadu tašek, pokaždé trochu přizpůsobených mé současné kolekci oblečení.

Foto: Beango

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram