Rozhovor s Dakotou Johnson o 50 odstínů temnoty a jejích pocitech

Rozhovor s Dakotou Johnson o 50 odstínů temnoty a jejích pocitech

Proslavila se svou rolí ve filmu Padesát odstínů šedi, v polovině února 2017 vstupuje do kin druhé pokračování. Co hlavní představitelka říká k natáčení nahých scén  a co si myslí o filmu?

Možná jste se někde doslechli či dočetli, že se za natáčení Fifty Shades stydí. Není tomu tak. Dakota Johnson je na film hrdá: "Ten příběh je podle mě zajímavý a jiný. A jiné věci mám ráda." Zároveň se pro časopis Vogue vyjádřila i k tomu, že někteří je spolu s hercem Jamie Dornanem podezřívají, že spolu něco mají a zároveň se o nich tvrdí, že se nenávidí: "Nesnášíme se a zároveň spolu něco máme. Co takhle?" odpověděla provokativně. Provokace patří zřejmě mezi to, co se dá od Dakoty očekávat.

Spousta lidí řeší, jak se vyrovnává se svou nahotou ve filmech. "Nahota představuje pro herce velmi zajímavou věc. My jsme spolu s Jamiem pracovali hodně dlouho a hodně úzce. Bylo to velmi důvěrné. Ale byl to pořádný hazard! Co kdyby vyšlo najevo, že je to úplný pitomec? Tady není žádný makeup, není tu žádné oblečení, které by pomohlo divákovi ukázat, o co v příběhu jde. Žádné šperky, které by hovořily o sociálním statusu. V ten moment to začne být čistě o herectví," vypráví Dakota. "Jestli přestanu natáčet nahé scény, až nebudu mít tak hezká prsa? Já nevím. Možná v těchto věcech přemýšlím více po evropsku. Nechci vidět herce ve spodním prádle při erotické scéně. Tak to lidé totiž nedělají," otevřeně dodává. 

vogue.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram