Rozhovor s Janem Tvrzem, finalistou soutěže Muž roku 2019

Rozhovor s Janem Tvrzem, finalistou soutěže Muž roku 2019

„Jedním z mých největších snů je mít milující, zdravou a šťastnou rodinu," prozradil pro Módu.cz finalista soutěže Muž roku 2019, Jan Tvrz, kterého čeká velké finále a souboj o samotný titul. Víc než myšlenky na výhru v tuto chvíli vnímá nové zkušenosti a dobrý kolektiv.

Prestižní soutěž Muž roku nyní již podvacáté představila své krasavce, kteří se do finálové dvanáctky dostali. Dvanáct svalovců v srpnu zabojuje o vítězné místo a o postup na tři světové soutěže mužské krásy. Jedním ze soutěžících je i sympatický 26letý podnikatel ze Žatce Jan Tvrz, který ochotně pro Módu.cz poskytl rozhovor.

Finálová dvanáctka… Bylo těžké se dostat až sem? Jak si vedete?

Nehodnotil bych to jako „těžké“, ale spíš to pro mě byla nečekaná výzva, jelikož mě přihlásila bývalá přítelkyně a spíš vůbec jsem se nepřipravoval. Byl jsem takový, jaký jsem a možná i díky tomu jsem postoupil. Nechci hodnotit jen sám sebe, ale když to vezmu komplexně, řekl bych, že si všichni vedeme skvěle. Jsme jedna parta bez závisti či rivality.

Přihlásila Vás bývalá přítelkyně, ale to hlavní bylo na Vás, co Vás tedy motivovalo, motivuje k bojování o titul muže roku?

Jak jsem již řekl, mám rád výzvy, rád se učím novým věcem a věřím, že v průběhu soutěže získám další nové zkušenosti, které budu moci někde aplikovat. 

Dvanáct urostlých, rozmanitých mužů. Jste fajn parta, podporujete se? 

Zní to jako klišé, ale ano. Jsme super parta, když je čas držíme pohromadě a vídáme se. 

Když odmyslíme vzhled, jaký by podle Vás měl být muž, který by vyhrál 20. ročník této soutěže?

Podle mě by měl mít smysl pro humor, měl by být pokorný a cílevědomý. Jelikož ti, co se umístí, odlétají na mezinárodní soutěže a tam tyto vlastnosti určitě budou potřeba. 

Finále se chystá na 23. srpna, co by pro Vás znamenalo vyhrát Muže roku? Je někdo ze soutěžících kamarádů, kterému byste to také přál?

Vyhrát muže roku by pro mě znamenalo získat nové zkušenosti, což je pro mě nejdůležitější, poznávat nové krajiny a hlavně získat to, co Vám nikdo nevezme, a to jsou zážitky. Jelikož mezi námi není žádná rivalita a všichni se vesměs navzájem podporujeme a scházíme se, tak to přeji každému z nás. Protože, ať nakonec vyhraje, kdo vyhraje – budu za něj mít stejnou radost, jako bych to vyhrál já sám.

Utkáte se proti 11 dalším, je tedy možnost, že vyhrát nemusíte. Tím ale určitě pro vás svět nekončí, máte nějaké plány do budoucna? Budete se věnovat modelingu?

Modelingu se na 100 % věnovat nemohu, jelikož mám firemní povinnosti, ale když občas přijde dobrá nabídka, tak sednu do auta a ihned jedu.Přesně tak, svět se nehroutí a plánů do budoucna mám až, až...

Ještě zpět k finále, jak bude probíhat? Máte určitě volnou disciplínu. Co v ní chystáte předvést?

Jako volnou disciplínu jsem si zvolil acro yogu, což je balancování v páru. Bude to sranda. Snad mi nespadne. :-)

Poslední otázka, máte nějaké sny, které byste si chtěl splnit? 

Mám sny stejně jako každý z nás. A jeden z největších je mít milující, šťastnou a zdravou rodinu!

Zdroj Foto: Instagram @jantvrz, pikdo.net

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram