Rozmanitá tvář přírody v Balmain Fall 2014

Rozmanitá tvář přírody v Balmain Fall 2014

Nová podzimní kolekce Balmain od Oliviera Rousteingna vás vtáhne do džungle, aniž byste musela opustit pohodlí velkoměsta.

Patříte-li mezi vyznavače větší rozmanitosti v módním průmyslu, pak si v nové podzimní kolekci Balmain rozhodně přijdete na své. Kreativní ředitel francouzského módního domu, Olivier Rousteing, demonstruje v kolekci, která vás zavede do divoké džungle, krásu různých etnik a kultur.

Velmi rozmanitá, zároveň však nápaditá kolekce inspirována životem v přírodě, je plná živých vzorů a přírodních barev. Zapomeňte na světle růžovou či blankytně modrou. Na místo toho zde převládají leopardí vzory a zebří pruhy, které zdobí nejen odvážné topy a kalhoty, ale i sukně či boty. Všechny modely dokonale obepínají ženskou siluetu s důrazným zeštíhlujícím efektem v pase.

Sama exkluzivní kolekce Balmain podzim 2014 opírající se o různé etniky a kultury z celého světa, přímo volala po velmi výstižné a stejně rozmanité kampani, která se kreativnímu řediteli francouzského módního domu Balmain a fotografu Mario Sorrentimu dokonale podařila. Hlavní role v dravé kampani ztvárnila různorodá šestice modelek Jourdan Dunn , Cara Delevingne , BINX Walton , Ysaunny Brito , Issa tin a Kayla Scott.

                       To nejlepší z přehlídky Balmain Fall 2014