Různorodá RTW S/S 2015 kolekce Alexander Wang

Různorodá RTW S/S 2015 kolekce Alexander Wang

Mladičký návrhář se v jarní kolekci vyřádil. Nadále posílá do kurzu crop topy i královskou modrou. Přichází ale s celošedými modely a hraje si s detaily! 

Sportovní duch amerického návrháře Alexandra Wang se projevuje i v kolekci pro jaro a léto roku 2015. Jeho móda je hravá a mladistvá, propojuje prvky strohých vzorů společně s ženskou siluetou. Ostatně Wangovo high-waisted kalhoty budou jistě jednou z nejžádanějších siluet v roce 2015!  

 

I na jaře zůstává u černobílé klasiky. Nebojí se jí ale kombinovat s královsky modrou nebo žlutou. Výrazné barvy používá i na kabelkách a obuvi. Typickým prvkem jsou pro tuto kolekci proužky a to hned v několika provedeních. Používá je na šatech, trikách i kabelkách. Zároveň ale představil několik celošedých outfitů, které také patří do jedněch z nejpopulárnějších trendů této doby

 

Již bylo zmíněno, že nejčastěji v kolekci vidíme kalhoty s vyšším pasem. Nakombinoval je s lehoučkými a barevnými crop topy nebo se sportovními bundičkami. Přestože Wangova móda není prvoplánově ženská, dámské křivky neopomíjí a jako většina návrhářů zdůrazňuje pas - ať už probíráním látky nebo silným páskem. V detailech používá kůži - například na límečcích.