S chladivým gelem na oči proti únavě

S chladivým gelem na oči proti únavě

U Mary Kay seženete zázrak na unavené oči. Chladivá směs z přírodních a rostlinných výtažků vás nejednou zachrání před ne zrovna čerstvým vzhledem!

Mary Kay přišlo na to, jak nás po ránu probudit a trochu osvěžit. A ne, nemusíte strkat hlavu do kýble se studenou vodou nebo podnikat ,,zdravotní” ledové sprchy a podobné bobříky odvahy a otužilosti. Stačit vám bude miniaturní balení chladivého očního gelu, který Mary Kay oficiálně prezentuje jako uklidňující oční masku. Křišťálově modrou hmotu v něm můžete použít buď jako masku, nebo jako přípravek běžné péče. Vaši pleť chladí, hydratuje a vylepšuje její vzhled.

Pokud se tak vracíte z namáhavého dne v práci nebo uleháte do postele po náročné párty (klidně i té nenáročné) a bojíte se, že ráno budete mít oči opuchlé, naneste si pod oči a nad horní víčka trochu této kouzelné směsi. Neodborně řečeno, zkrátka a dobře si gel kolem oka naťupkejte. Děsit se nemusíte ani v případě, že večer gel nanést zapomenete. Pomáhá rychle a účinně i při jeho použití ráno. Nevzhledně nateklé oči vám zmizí a s nimi i trochu únavy z předešlé noci. Gel samozřejmě pomáhá i přes den a jelikož je malý, můžete ho mít pokaždé při ruce v kabelce. Uklidňujícího gelu je 11 ml a díky tomu, že se ho nanáší velmi málo, vám vystačí dlouhou dobu. Redakcí osvědčeno!

Foto: vlastní, Mary Kay

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram