S finalistkami České Miss spolupracuje Simona Krainová i Benedikt Renč

S finalistkami České Miss spolupracuje Simona Krainová i Benedikt Renč

Finalistky České Miss čeká ve Vysokých Tatrách spolupráce s topmodelkou Simonou Krainovou, jedním z nejlepších českých fotografů Benediktem Renčem a stylistou Filipem Vaňkem.

Aktuální ročník České Miss nabral na obrátkách. Poměrně výrazně se odlišil od ročníků předcházejících zejména tím, že vtahuje do soutěže i obyčejné lidi, dává jim možnost podílet se na hlasování při výběru finalistek a prostřednictvím webu i sociálních sítí sdílí fotky a informace ze zákulisí. Finalistek České Miss 2017 je aktuálně 14 a všechny se těší na soustředění ve Vysokých Tatrách. 

Nově se zapojila i úspěšná Simona Krainová:„Projekt Česká Miss je pro mě výzvou a já ji s nadšením přijímám. Těší mě, že mě noví majitelé oslovili, abych se s nimi na projektu podílela spolu se stylistou Filipem Vaňkem a fotografem Benem Renčem, kteří se v oblasti módy pohybují už mnoho let a mají velké zkušenosti. Ráda bych mladým dívkám předala své téměř už třicetileté zkušenosti v oblasti modelingu, chtěla bych jim dodat důvěru, povzbudit je a dát jim pár dobrých rad.

Na finalistky čeká focení právě s Benediktem Renčem, který soutěž bere jako velkou výzvu:„Je to projekt, kde se prolíná mnoho profesí a míst. Budeme cestovat, každé focení bude jiné a ukáže, jak jsou holky odolné a připravené na reálný svět modelingu. Jsem rád, že se na projektu podílím a že můžu pomoci porotě vybrat tu nejhezčí. A hlavně mít po boku Simonu a Filipa, to se neodmítá!

Stylista Filip Vaněk přijal nabídku zejména proto, že se Miss změnila: „Většina dívek, které do soutěže jdou, se chtějí živit modelingem. Starý koncept soutěže Miss je na tuto dráhu nijak nepřipravil a v rámci soutěže zažívaly pouze focení na pláži u palmy. Teprve až po finále začaly zjišťovat, jak to chodí v rámci skutečných focení a jaké požadavky jsou na modelky kladeny. Díky našemu týmu zažijí v nové České Miss tyto situace už v rámci soutěže, projdou si skutečným módním focením a bude prostor jim v rámci workshopů předat zkušenosti. Rád bych je naučil se lépe oblékat jak v soukromém, tak pracovním životě.“

archiv Miss Events

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram