S jarem přišla věčná touha po dokonalých křivkách!

S jarem přišla věčná touha po dokonalých křivkách!

Která žena či dívka by si nepřála mít dokonalou postavu do plavek. Naskočte tedy s námi společně s celebritami do vlaku k vysněným tvarům.   

To, že musíme s nadcházejícím jarem shodit jednu vrstvu oblečení a ukázat, co bylo skryto pod zimním kabátem, víme a vědí to i české celebrity. Proto hvězdy obrazovek i přehlídkových mol zahájily boj za krásná těla, a podstoupily neinvazivní procedury na Klinice krásy Anděl

„Dostala jsem nabídku na přehlídku spodního prádla, která se bude konat v dubnu. Teď tedy hodně intenzivně pracuji na své postavě. Naštěstí mám dobré geny a dvě děti, kolem kterých se dost naběhám,“ prozradila misska Lucie Hadašová Bednářová, kterou prý po dvou porodech trápí hlavně oblast břicha.

 

S tím naopak nemá problém rok a půl po porodu modelka Romana Pavelková, která nejen, že je zpět na své původní váze, ale ještě touží po pořádném pekáči buchet. „Moje kamarádka má o rok starší dítě, a přesto se jí pod trikem rýsuje naprosto skvostný „sixpack“. Tohle mě vyhecovalo a chci ho mít do léta taky. Dnes jsem si nechala „zmrazit“ tuk pomocí kryolipolýzy, jinak ale pravidelně chodím na rázovou vlnu, která funguje na celulitidu jako nic jiného na světě,“ pochvaluje si Romana za přikyvování Evy Decastelo. „Já po dětech přibrala vážně moc. Zvlášť po tom druhém, kdy jsem si dopřávala svoje oblíbené prasárničky k jídlu nonstop. Problém je, že bez nich se neobejdu ani teď, a tak v zájmu zachování psychické pohody mojí a mého okolí radši investuji do sebe a pravidelně chodím na neinvazivní liposukci a další procedury. Na klinice už si skoro se všemi tykám,“ směje se moderátorka. Investice se zřejmě vyplácí, protože díky fotorejuvenaci by jí 38 let tipoval málokdo.

Na zkrášlení obličeje dorazila také modelka Barbora Vida Kolářová, která od porodu začíná pomalu nabíhat zpět na svou zkrášlovací rutinu. Dušuje se však, že s příchodem jara se do toho opře naplno: „Chci být zatím hlavně s Elisabeth, takže pořád čekám, až vysvitne sluníčko, vytáhnu běžecké boty a vyběhnu kolem domu. Pak to půjde určitě samo.“

Herečka Irena Máchová sice z porodnice vycházela štíhlejší než před prvním těhotenstvím, přesto si dopřála bezbolestnou liposukci: „Přijdu si, že jsem asi trochu zaspala, protože tohle je poprvé, co takovou proceduru podstupuji. Nevěděla jsem co čekat, ale vážně jsem nic necítila,“ svěřila se s počátečními obavami seriálová potvora.

Na otázku, jak se připravuje na léto, měla jasnou odpověď i vysmátá herečka Barbora Mottlová: „Já mám léto pořád! Hodně cestuji a při mé profesi se musím udržovat stále svěží a krásná. Cvičím jógu, piju hodně vody, a když je čas, ráda zajdu na masáž.“

Majitelka Kliniky krásy Anděl Alena Jírů se všem slavným klientkám věnovala s velkou péčí, na které si zakládá. „Známé osobnosti jsou velkou součástí naší klientely. Nejoblíbenější procedurou bývá facelift, který dokáže omladit až o 5 let a také bezbolestná liposukce, kterou se dá ošetřit téměř celé tělo,“ prozradila Alena přísně střežená tajemství krásy českých celebrit.

Foto: Klinika krásy Anděl
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram