S letními novinkami pod sluneční paprsky

S letními novinkami pod sluneční paprsky

Vychutnejte si dotek slunečních paprsků na plno. Vyzkoušejte letní novinky v péči o pleť, hýčkejte ji a rozmazlujte, jen tak se budete v létě cítit ve své kůži víc než dobře.

Přinášíme vám novinky v péči o pleť, které obstojí jako účinný ochranný štít proti UV záření ale i ty, kterými můžete své tělo v horkých měsících patřičně hýčkat.

Každá žena má své sny a přání, mezi něž patří také dokonale opálená pleť.

Tento sen si dnes můžete splnit nejen díky unikátnímu opalovacímu oleji od Laboratoire Dermatologique BIODERMA, jenž stimuluje a prodlužuje přirozené bronzové opálení.

Photoderm BRONZ OLEJ SPF 30 byl vyvinut ve spolupráci s dermatology a jako jediný kromě vysoké ochrany před UVA a UVB  zářením obsahuje také komplex buněčné bioochrany. Tento komplex chrání DNA kožních buněk, zachycuje volné radikály a současně bojuje proti stárnutí pokožky a předchází vzniku rakoviny kůže. Navíc je tekutý jako voda, můžete jej nanést nejen na pokožku a tvář, ale i na vlasy. A díky nemastné textuře, brzo zapomenete, že ho máte vůbec na sobě.

Pozitivní účinky proti stárnutí má také nové tělové opalovací mléko Lavera Sun SPF 15 obsahující také velmi účinnou kyselinu hyaluronovou, rostlinný glycerín, výtažky z aloe vera a vitamínem E. Navíc nezanechává bílý film, jako většina opalovacích mlék a výsledkem je sametově jemná, vyživená a opálená pleť.

Nos, brada, uši, rty a lícní kosti jsou totiž první na ráně slunečním paprskům. Zaslouží si proto tu nejvyšší ochranu. Na tato citlivá místa je perfektní tuhý stick, které nabízí mnoho kosmetických značek. Novinkou je tuhý stick od Shiseido - Sun Protection Stick SPF 37, odolný vodě a potu, který nezanechává žádné stopy. Již loňskou novinkou, která ovšem opravdu stojí za to, je například praktická tyčinka v tuhé verzi Photoderm max nebo Sun Sensi SPF 50 – Stick, ochranná tyčinka proti stárnutí pleti na citlivé zóny obličeje, ale i jizvy, s vitamínovým komplexem od Payot.

 

Rozhodně nevynechejte poopalovací péči. Zamezí loupání pokožky, zregeneruje ji a zároveň vaši pokožku hydratuje. Letošní novinkou je tělové mléko Photoderm After sun SOS, ale také perfektní osvěžující tělové mléko po opalování do sprchy značky Nivea - Nivea Sun.

Co nás ale mezi letošními novinkami opravdu uchvátilo? Make-up k moři!

Mnoho z nás nedá bez make-upu ani ránu, proto značka Shiseido přišla s unikátním make-upem, který odolá vodě i potu, nepřenáší se na oblečení, barevně pleť sjednotí a díky SPF i ochrání. Vyzkoušejte klasický make-up nebo ve formě pudru, či krémové tyčinky. Váš letní sen se stane skutečností.

Dopřejte si přirozené a dlouhotrvající opálení, maximální ochranu a současně péči pro celé tělo!

Zdroj: Protoderm.cz, nivea.cz, shiseido.com, lavera.cz, payot.cz
 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram