S péčí od Dove můžete svým vlasům dopřát plnou dávku léta

S péčí od Dove můžete svým vlasům dopřát plnou dávku léta

Už se nemůžeme dočkat slunečních paprsků, abychom se mohly opálit do bronzova ideálně na mořském břehu. Léto nám prostě svědčí, ale svědčí také našim vlasům?

Sluneční záření, slaná voda, chlor a další škodlivé vlivy typické pro letní měsíce na vašich vlasech zanechávají stopy. Proto nic nepodceňte a věnujte svým kadeřím pravidelnou péči. Každá z nás chce mít přece vlasy krásné i v létě.

Pokud vlasům nedopřejeme intenzivní péči, budou po létě vypadat tak, jak vždy vypadají – roztřepené, vyšisované, bez lesku a vysušené. Ale nebojte, letos to bude úplně jinak, protože pro vás máme několik tipů, které vašim vlasům dodají tu správnou šťávu!

Barvené vlasy budou vypadat skvěle i v létě!
Máte-li vlasy zkrášlené barvou nebo přelivem, pamatujte, že těsně po aplikaci barvy jsou vaše vlasy oslabené a tím pádem i nejzranitelnější. Není třeba opakovat, co s nimi pak dělá sluneční záření a další vlivy horkého počasí.

Expert na péči o vlasy - značka Dove vyvinula přípravky z řady Dove Colour Care, které pomáhají pečovat o vaše barvené vlasy díky složce Keratin Repair Actives. Vaše vlasy si udrží barvu a lesk a zároveň budou krásně lesklé a pružné. Složka Keratin Repair Actives v šamponech a kondicionérech Colour Care proniká na buněčnou úroveň vlasu a díky UV filtru chrání vlasy před poškozením a ztrátou barvy následkem UV záření.
Řada Dove Colour Care obsahuje šampon, kondicionér, express kondicionér a praktický bezoplachový kondicionér ve spreji.

Dejte stopku roztřepeným konečkům
Tento problém řeší každoročně každá z nás. Pokud nechcete vlasy stále zkracovat, sáhněte raději po produktech z pečující řady Dove Split Ends Rescue. Šampon, kondicionér a sérum jsou připraveny účinně bojovat s poškozenými konečky.

Řada Dove Split Ends Rescue obsahuje unikátní technologii Active Sealing Serum, díky které jsou vlasy již po několika umytích viditelně zdravější, lesklejší a příjemné na dotek. Při pravidelném používání šamponu a kondicionéru Dove Split Ends Rescue můžete docílit až 80% snížení roztřepených konečků.

Pod stan nebo do kempu
Zkrátka chystáte-li se vyjet někam, kde je synonymem pro koupelnu řeka a místo fénu si budete muset vystačit s letním vánkem, nezoufejte! Přibalte si do krosny Dove suchý šampon ve spreji, který osvěžuje vlasy bez jediné kapky vody a navíc jim dodá viditelný objem. Díky této vychytávce nejen revitalizujete své vlasy, ale zároveň jim dodáte tvar a nastylujete je přesně tak, jak chcete. Suchý šampon od Dove je zkrátka pomocník k nezaplacení!

A nakonec pár tipů, jak vyzrát na léto
Před létem si nechte vlasy prostříhat, ať je váš účes vzdušný a opravdu cítíte vítr ve vlasech!
Pokud můžete, nebarvěte vlasy těsně před dovolenou u moře. Těsně po aplikaci barvy jsou vlasy nejoslabenější a mořská voda a intenzivní sluneční záření je může poškodit.
Vyhněte se polednímu slunci, to škodí nejvíce, nebo noste klobouk s širokou krempou, své vlasy ochráníte před sluncem a ještě navíc budete in.
Dodávejte vlasům vitaminy, důležitý je především vitamin A a B.

Zdroj: emcgroup.cz, dove.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram