Salvatore Ferragamo posílá jasnou zprávu - podzim bude barevný

Salvatore Ferragamo posílá jasnou zprávu - podzim bude barevný

To byla ta pravá Itálie. Barevné pruhy se střídaly jeden za druhým, šaty byly obepnuté, jednoduché a občasné výstřihy se podílely na zpestření kolekce. 

Energie a hravost, jež vycházely z podzimní kolekce italské módní značky Salvatore Ferragamo byly nepřehlédnutelné. Užívaly jsme si je především formou pestrých barev - fuchsiové, červené, kanárkově žluté a nebesky modré. Právě barvy se staly spojovacím bodem celé kolekce, a co lepšího vybrat než paletu živých barev pro obodobí, kdy se jiní topí v ponurých tónech hnědé, černé a khaki?! Barvy byly spolu propojeny v cik-cak pruzích a stejný efekt spojoval i černou látku na kostýmku pomocí zlatých zipů. Bylo toho hodně, na co se dívat. 

Byli jsme potěšeni pohledem na kolekci plnou nejen pestrých barev, ale i geometrických tvarů. Ostatně kde jinde vypadá geometrie tak skvěle, než na šatech? Kratší kabát kostkovaný jako šachovnice a druhý delší ve fuchsiovo- purpurových pruzích a s černým límcem bez otálení bereme do podzimního šatníku. Oblíbená kůže všech návrhářů přišla i u Salvatore Ferragamo. Jen oproti jiným návrhářům byl tenčí s lesklejší povrchovou úpravou a v kombinaci áčkové sukně a krátké bundičky opravdu ohromila. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram