Sandály, tenisky i oxfordky na platformě: na vysoké noze budete letos zaručeně in

Sandály, tenisky i oxfordky na platformě: na vysoké noze budete letos zaručeně in

Ať už se chytáte koupit sandály, společenské boty nebo tenisky, zkuste se tentokrát poohlédnout po těch, které mají alespoň 5 centimetrů vysokou podrážku.

S tzv. platformami totiž letos určitě nešlápnete vedle.

Absolutním hitem jsou ty s rovnou masivní platformou po celé délce boty, které navíc díky jejich praktičnosti můžete nosit po celý den. Večer je pak vyměňte za lodičky s platformou a klínem místo klasického podpatku, ty s podrážkou ve stejné barvě navíc opticky krásně prodlouží nohy.

Do stylových lakovaných sandálů od Céline, které zaručují pohodlnou chůzi i přes nebezpečně vyhlížející výšku platformy, doslova vklouzne opravdu každá nožka.

Robustní, černé polokozačky Kenzo na klínu s předimenzovaným páskem v kontrastní bílé, patří nejen díky svým nadstandardním rozměrům, k nepřehlédnutelným modelům sezony fall/winter 2014/2015.   

Tyhle boty na klínu značky Tommy Hilfiger zvládnou díky pevné vzorované podrážce i náročný terén, hodit se tak budou, jak na procházku parkem, tak na pěší výlet do přírody.

Také tenisky do města, např. od DKNY, mají nově vysoké robustní podešve, které navíc díky speciálnímu tvaru zajišťují pohodlnější chůzi. Dokonalého looku dosáhnete, pokud je zkombinujete s módní širokou sukní ve stejné barvě. A nezapomeňte ani na teplé ponožky. :)

 

Zdroje obrázků: glamour.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram