Sansa Stark v The Edit

Sansa Stark v The Edit

Sophie Turner v novém vydání časopisu The Edit představuje své nejlepší stránky. V editoriálu i na hlavní stránce ji poznáte bez sebemenších pochyb!

Představitelka Sansy Stark ve Hře o trůny, jejíž další série se kvapem blíží, dostala prostor v časopisu The Edit. Sophii Turner poznáte podle dlouhých zrzavých vlasů, lícních kostí a její vysoké postavy, na tyhle charakteristické rysy sází i nové vydání The Edit. Nejsme si tak jistí, jestli na fotografiích vidíme Sophii nebo Sansu, která nejspíše navždy zůstane její nejslavnější filmovou a seriálovou postavou. Rádi se v tom ale budeme mýlit. Nově se má totiž Sophie objevit v pokračování filmové série X-Men.

The Edit si nemohl vybrat lepší načasování pro obsazení Sophie Turner jako své hlavní tváře. Kromě premiéry nových epizod Hry o trůny v dubnu má totiž další měsíc premiéru i X-Men. O Sophii začíná být velký zájem a kolem každého jejího outfitu na červeném koberci se strhá diskuse. Sophie má totiž ráda odlehčenou verzi trendů a módy obecně, nečekejte u ní tak hity z přehlídkových mol. Raději se uchyluje ke střihově méně nápadným róbám, o to víc se však zajímá o barvy. A také o to, jak vypadá. V The Edit si můžete přečíst o tom, co ji donutilo, aby si našla vlastního trenéra a v čem všem jí taková proměna pomohla.

Foto: superiorpics, The Edit

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram