Sarah Jessica Parker oznámila návrat Sexu ve městě

Sarah Jessica Parker oznámila návrat Sexu ve městě

Bude pokračování! Dlouho očekávaný návrat oznámila Sarah J. Parker na svém Instagramu. Nová série ponese název And Just Like That. Dámy se mají na co těšit.

zdroj: pinterest.com

Úspěšný seriál, který dříve začínal před více než 20 lety, se opět vrátí na obrazovky a v tu správnou chvíli na HBO Max. Na co se můžete těšit? A co bude v seriálu jinak?

Ty, já, New York

V neděli na svůj Instagramový účet přidala Sarah J. P. video, které ukazuje pulzující město New York. „Nemůžu si pomoci, zajímá mě, co je s nimi teď,“ uvedla Parker.
„Ty, já, New York... všechno je možné,“ dodala Nixon.

LINK NA VIDEO ZDE 

Samanthu opláčeme

Kristin Davis a Cynthia Nixon video sdílely také, jako potvrzení své účasti na sérii. Smutná zpráva čeká ty, kteří si oblíbili Kim Cattrall – Samanthu Jones, která se rozhodla svou rolí tentokráte nepřispět. Šlo o údajnou nelibost vůči dalším 3 herečkám a Kim se ani nelíbilo pokračování jejího příběhu. Otázkou zůstává, co se s její postavou stane...

zdroj: pinterest.com

 „Hodně lidí říká, včetně Kim Cattrall, že kdybychom měly mít nějakou jinou čtvrtou ženu, možná by byla z menšinového etnika. Já také myslím, že by to bylo úžasné,“ uvedla loni C. Nixon.

Děj nového Sexu ve městě

Seriál bude následovat Carrie, Mirandu a Charlotte, dříve procházely cestou od komplikované reality života a přátelství jako třicátnice a nyní k ještě komplikovanější realitě života a přátelství jako padesátnice. Zatímco datum premiéry nebylo oznámeno, desetidílná půlhodinová série je naplánována na zahájení produkce v New Yorku již na jaře. Výkonným producentem bude Michael Patrick King a všechny tři hlavní aktérky.

Těšíte se na pokračování?

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram