SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK 2016

SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK 2016

Prostory Španělského sálu Pražského hradu zas tak často nehýří všemi barvami. Stane-li se tak, pak už jen ve výjimečném případě.

Překrásné prostory Španělského sálu Pražského hradu se ve středu 31. srpna opět otevřely příznivcům módy, kteří zde v přítomnosti výjimečných hostů a záři barevných světel měli jedinečnou příležitost přihlížet volbě nových objevů pro profesionální svět modelingu, do něhož díky celosvětové soutěži SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK každoročně proniknou i tváře z Čech a Slovenska.


Jste-li skutečným nadšencem pro módu a dostane se vám do rukou takováto pozvánka, veškeré předchozí plány musí jít stranou. 

Jako v předchozích ročnících, i tento rok se slavnostního finálového večera zúčastnily topmodelky agentur Elite Prague a Elite Bratislava, například česká vítězka světového finále Elite Model Look 2013 Eva Klímková, dále Linda Vojtová, Denisa Dvořáková a slovenské topmodelky Sasha Gachulincová, Barbora Brušková, Michaela Hlaváčková a další, které se staly hrdými gratulanty vítězům letošního ročníku SCHWARZKOPF ELITE MODEL LOOK 2016 pro Českou a Slovenskou republiku.

 

Letošními vítězi, kteří během finálového večera stejně jako jejich souputníci předvedli na molu to nejlepší z italských a amerických módních domů jsou Jana Tvrdíková (15) a Jakub Čeřovský (18) za Českou republiku a Alice Niedelská (17) a Robert Haborák (17) za Slovenskou republiku. Velkým překvapením večera bylo také vyhlášení vítězky za Ukrajinu, kterou se stala Alina Dementieva, jež se do soutěže přihlásila na Slovensku, kde absolvovala i semifinále.

 

  

Nejen vítězky a vítězové, ale všichni finalisté, budou mít možnost navázat na úspěšné kariéry výše jmenovaných topmodelek. Pevně věříme, že postup z krásných prostor Španělského sálu Pražského hradu na světové finále Elite Model Look, které se uskuteční v listopadu, přinese národním vítězům takové možnosti, jako světovým vítězkám posledních ročníků Evě Klímkové či Báře Podzimkové.

  

Finálového večera Schwarzkopf Elite Model Look ČR a SR 2016 se zúčastnili také herečka Jitka Schneiderová, moderátor Leoš Mareš s přítelkyní Monikou Koblížkovou, módní návrhářka Liběna Rochová a další zástupci českého a slovenského módního průmyslu a showbyznysu.

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram