Severský styl se zmocnil Pre-fall kolekce Carven

Severský styl se zmocnil Pre-fall kolekce Carven

Carven přišla s nečekanými kombinacemi materiálů, barev i střihů. Ohrnula kalhoty, z bot nechala koukat ponožky a neobvyklým nebyla ani zelená společně s fialovou a oranžovou.  

Pre-fall 2016 odstartoval v pastelových tónech baby blue, květinovými vzory v retro ladění a džínovinou. Ta ale zůstala po celou dobu a na imaginární seznam návrhářů, které vidí džínovinu jako nepostradatelný materiál i pro další sezóny, si můžeme udělat další čárku. Neuvěřitelně žensky působil řasený bílý top s tenkým páskem. Vítanými byly legíny, které Carven pojala jinak, než jsme zvyklí. Našila jim záplaty na kolenou a vybrala žíhané materiály, často používané pro termoprádlo. Změna je to skvělá, co říkáte?

Když ustál příboj barev, nečekaných kombinací a experimentů, oko minimalisty potěšila hrstka umírněnějších modelů. Naší redakci uhranuly ohrnuté džíny, rolák s černou krajkou, ponožky a tmavě modré sako. Kombinace je nejen zdařilá, ale má také nádech business fashion - a to my rádi. Sak se v Pre-fall objevilo víc, třeba šedé s prazvláštním fialovým semišem v pase. Získaly si nás také jednotlivé kousky, které by při spárování s černými skinny nebo pouzdrovou sukní chytly nádech elegance a byly by nositelné i v našich podmínkách. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram