Seznamte se s Draper James – módní značkou herečky Reese Witherspoon

Seznamte se s Draper James – módní značkou herečky Reese Witherspoon

Vlastně jsme na ni narazili náhodou a ve skutečnosti nás zaujala natolik, že jsme se s vámi rozhodli o tuhle módní krásu podělit.

„Založila jsem tuto značku na počest svého jižního dědictví a zejména kvůli svým prarodičům, kteří mě v životě ovlivnili nejvíce,“ vzdává hold svým prarodičům krásná herečka. Její babička Dorothea Draper a dědeček William James Witherspoon jí učili vše o jižanském životě. Naučili ji, jak se má oblékat, jak se má chovat jako dáma, jak oslovit sousedy i jak hostit návštěvy.

„Moje babička neměla moc šatů, zato měla neuvěřitelný smysl pro styl a věděla, jak co nejlépe kombinovat oblečení s perfektními doplňky. Její boty vždy odpovídaly kabelce a nikdy nesundávala perly nebo svatební prsten.“ Dorothea byla skvělou hostitelkou, vždy nachystala více jídla, než bylo třeba a ráda posílala lidem domácí sušenky a zeleninu ze zahrady. „Dědeček zase uměl každého okouzlit. Učil mě, že dobré mravy a skvělý styl jdou ruku v ruce,“ přiznává herečka na stránkách své módní značky.

„Když jsem se vrátila do Nashvillu s mou vlastní rodinou, chtěla jsem znovu vše oslavit a oživit vzpomínky na prarodiče a na jih. Proto jsem založila značku Draper James.“

Herečka o své módní značce dodává, že je hrdá na to, že se 40 % produktů vyrábí ve Spojených státech a že si zakladá na výrobě většího množství produktů v Americe, zejména pak na jihu. Ddraper James přináší moderní, přesto nadčasový jižní styl do jakéhokoliv šatníku bez ohledu na to, kde žijete.

Co říkáte, podařilo se Reese Whiterspoon uctít památku na prarodiče tím správným způsobem? My jsme přesvědčení, že rozhodně ano! Mrkněte na jejich Instagram, stojí za sledování...

draperjames.com, instagram.com/@draperjames

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram