Seznamte se s Essential Looks pro jaro/léto 2014!

Seznamte se s Essential Looks pro jaro/léto 2014!

Jarní vlasové trendy jakoby provázel sladký závan plný nových barev, propracovaných střihů a všeho ostatního, čeho jsme se během zimních měsíců museli vzdát. Proto přivítejme novou kolekci od Schwarzkopf Professional 

Technická propracovanost jednotlivých účesů dává nové kolekci název Style Tec. Essential Looks pro jaro/léto 2014 zanechávají nepřehlédnutelnou stopu ve světě módních trendů a nových inspirací.

Tým odborníků na stěžejních módních přehlídkách pečlivě vybral klíčové styly pro vytvoření kolekce Essential Looks, která je nabitá bohatou inspirací. Tuto sezónu experti zvolili tři nejvýraznější světové módní příběhy a vytvořili z nich kolekci inspirativních střihů, barev a stylingových technik. Zároveň s tím přináší Schwarzkopf Professional inovace svých výrobků v podobě nových úžasných odstínů Igora Royal Metallics – skutečně nádherné a snadno nositelné barvy s inovativními recepturami a duhovými tóny.

Essential looks pro jaro/léto 2014:

CANDY DANDY
Pro sezónu jaro/léto 2014 dostaly pastely kořeněnější nádech a romantický cukrový styl se díky výrazným siluetám, odvážným detailům a skládaným průsvitným látkám, prezentuje v moderní podobě. Vrstvené oblečení září barvami zmrzliny a účesy potvrzují proměnu sladkého stylu, díky technice jemného lemování v paletě kouřově šedých, meruňkových a světlých blond tónů. Střih se ve všech délkách účesu soustředí zejména na zakulacené ofiny a čtvercové vnější linie.

WHITE HOT
I bílá barva může být neuvěřitelně zábavná a originální. Tento propracovaný trend je něžný, elegantní, svůdný a dokonale si pohrává s drobnými detaily. Přehlídková mola byla plná prosvítajících látek ozdobených jemnými nášivkami, zajímavými aplikacemi a vyšívanými detaily. Barvicí technika vychází z kombinací červených tónů, které okamžitě soustředí pozornost na vlasy. Plošší vnitřní tvary střihu jsou kompenzované pomocí nejrůznějších asymetrických variant pro vytvoření vzhledu, který snadno zapůsobí během horkých dní i vášnivých nocí.

METALXX
Návrháři jsou už dlouhou dobu fascinováni květinovými motivy, které ze své slávy zatím rozhodně neustupují, ale tato sezóna přináší zcela nový způsob, jak s nimi pracovat. Přichází metalické efekty. Žádné nenápadné květinky, tento trend se hrdě vydal na nezapomenutelnou cestu po světových módních velkoměstech, zahalený do zářivých látek s výrazným zdobením a náročnými výšivkami. Účes kombinující kratší vnitřní vrstvy s delšími liniemi, měkkou ofinou a studenými metalickými odstíny dokonale ladí s výrazným stylem oblékání a ztělesňuje tak nový, svěží a moderní půvab.

TECHNIKA SE POTKÁVÁ SE STYLEM
Žijeme v neuvěřitelně propojeném světě, řídíme se trendy, které vznikají na globálních přehlídkových molech a které se dostanou do celého světa během několika málo sekund. Stěžejní trendy můžou ve své nejčistší podobě budit dojem nedostupnosti a nenositelnosti, ale i přesto nás všechny díky dominovému efektu doženou – stejně, jako když se hodí kámen do stojaté vody. Kadeřníci po celém světě potřebují být v čele každého klíčového módního příběhu, a ještě více potřebují umět jednotlivé trendy interpretovat způsobem, který bude v jejich salonu a u jejich zákazníků skutečně fungovat. Nejlepší nápady prosperují nebo upadají podle toho, jak jsou realizované, a to je důvod, proč Schwarzkopf pojmenoval toto vydání Essential Looks ‘Style Tec’, čímž prohlašuje, že skutečná kreativita je uskutečňována prostřednictvím technické dokonalosti. Proto v této kolekci najdete nejenom spousty inspirace, ale také techniky potřebné ke každodennímu vytváření těch nejlepších střihů, barev a stylingu.

Zdroj: Schwarzkopf Professional

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram