SHOP ProTibet - Nadělte si dárky a pomáhejte v Himálaji

SHOP ProTibet - Nadělte si dárky a pomáhejte v Himálaji

Že Vám to k sobě moc nesedí? Nezisková organizace MOST ProTibet pomáhá tibetským dětem, seniorům, mnichům i mniškám v indickém Himálaji již více jak 15 let a jednou z forem, jak se můžete zapojit i Vy, je nadělit si letos vánoční dárky právě z Indie.

Originální módní doplňky, elegantní i tradiční šperky, či voňavé čaje potěší každou maminku, manželku či sestru. Vonné tyčinky doma navodí příjemnou atmosféru, ručně vyráběné dekorace, ať už z kovů či dřeva ozdobí interiér a teplé vlněné šály či ponožky vyráběné vysoko v horách ve Spiti Vám vykouzlí to pravé zimní potěšení. Vyberte si na www.shop.protibet.cz.

TSAMPA – Energie z Himálaje

Rádi ochutnáváte nová jídla? A čím exotičtější, tím lepší? Vyzkoušejte tsampu. Pražený a mletý bio ječmen podle pradávné himálajské receptury dodá spoustu živin, vitamínů, minerálů a vlákniny kamkoliv jej přimícháte. Ranní kaše s ovocem, dopolední smoothie, energetické kuličky na svačinu či zeleninové placky na večeři, fantazii se meze nekladou. Tsampu už nemusíte tepelně upravovat, má nízký glykemický index a k pocitu nasycení jí stačí sníst velmi málo. Vyzkoušejte i zdravé nepečené tsampa cukroví – recepty najdete www.protibet.cz/tsampa

A nakonec malá pozvánka. 20.12. - 22.12.2019 si můžete Vánoční dárek z SHOPu ProTibet vybrat na dobročinném prodejním víkendu v Arkádách Pankrác. Potěšte své blízké a pomáhejte zároveň. Dobrých skutků totiž není nikdy dost.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram