SIGNAL Festival - Rozsviťme Prahu, společně to zvládneme

SIGNAL Festival - Rozsviťme Prahu, společně to zvládneme

Letošní SIGNAL festival 2015 bude opět velkolepý, ale chcete Prahu zalitou světelným uměním i příští rok?

Po čtyři říjnové večery rozzáří noční ulice a budovy Prahy světelné umění! Letošní SIGNAL festival, který se koná od 15. do 18. října, nabídne jednadvacet instalací a videomappingů včetně velkolepé sférické projekce a představí jednosměrnou trasu, která vylepší návštěvníkům festivalový zážitek.

 

Proč ale Petřínská rozhledna bliká a mění barvy už teď?

Každým rokem je zapotřebí stále většího úsilí, nejen aby festival vůbec vznikl, ale aby i nadále přinášel takový program, který bude návštěvníky překvapovat a aby představil vždy to nejlepší ze světelného umění. A přesto, že je projekt financován z institucionálních zdrojů a spolupořadatelem, se SIGNAL dostává na hranici svých možností, a je nucen požádat o podporu i ze strany návštěvníků, kteří mohou do 20. října přispívat prostřednictvím serveru startovac.cz.

Průběh celé kampaně může každý sledovat nejen na internetu ale také naživo. Každou noc do začátku letošního festivalu se nad Prahou vybarví Petřínská rozhledna přesně podle množství financí, které jsou ve sbírce aktuálně vybrány.

Za přímou účast v crowdfundingové sbírce vás SIGNAL odmění festivalovým merchandisem, kterým jsou placky, batohy či tematická trička. V nabídce jsou ale i speciální ceny. Můžete se stát například součástí některého ze tří videomappingů a nechat své jméno promítnout na průčelí kostela sv. Ludmily, na fasádu paláce Kinských nebo na Letohrádek Kinských.

Tak společně rozsviťme Prahu i v příštím roce!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram