Silně inspirativní a naprosto kouzelné kolekce šperků Eternamé 2014

Silně inspirativní a naprosto kouzelné kolekce šperků Eternamé 2014

Eternamé s novou sezónou přinesl i nové kousky do svých jedinečných emotivních kolekcí plných ženské smyslnosti. Jedinečné šperky Eternamé odhalují a oslavují krásu i individualitu každé ženy.

"Udělej mě věčnou" zašeptala do ticha Sarah Besnainou, když vytvářela svůj první poklad. Byly jím manžetové knoflíky, do nichž přenesla pocity ke svému muži, jako odraz jeho duše.

To byl první impulz její touhy po tvorbě jedinečných šperků, které budou odhalovat a oslavovat krásu a individualitu každé ženy, která je bude nosit. Inspirace designérky, promítající se v nádherných kolekcích, pramení z její osobní cesty, cesty lásky. A tak vznikl i název této sentimentální značky, díky lásce k nejbližším a nejdražším, která má kořeny v hlouby duše a dá se říci, že je věčná - Eternamé.

Designérka excelentních šperků Sarah Besnainou je žena mnoha kontrastů a ve svých kolekcích využívá právě protikladů, z nich vytváří nová harmonická spojení.

Eternamé je také jedna z mála luxusních značek, které využívají tolik druhů polodrahokamů a drahokamů. Je to dáno pravděpodobně určitým vztahem designérky k přírodě a jejímu životu. Kdo zná trošku kameny, jistě ví, že každý z nich ukrývá určitou sílu či energii, kterou na nás mohou pozitivně působit.

Z těch opravdu zajímavých, jež jen tak někde nenajdete, bychom mohli jmenovat amazonit, růžový opál, zelený chrysolit, šedý měsíční kámen černé rhodium, iolit, spinel a černý či hnědý diamant.

Kolekce Argan je Inspirována Arábií, jejím kulturním dědictvím a opojnou krásou Maroka. Jedinečné ornamentální motivy kolekce Argan jsu plné symbolů. Zlato pokryté diamanty například symbolicky obplétá vnitřní sílu ukrytou v polodrahokamech.

Cassandre je kolekcí šperků nejnáročnější řemeslné a povrchové úpravy. Šperky jsou složeny z poetické harmonie jemných kapek ze vzácných kamenů.

Ellipse vystihuje sílu vesmíru, jeho diskrétní krásu a eleganci perfektní pro každou příležitost. Kultovní kolekce Eternamé ve svém čistém designu ukrývá jiskřící ženskost. Náramek z této kolekce byl původně vytvořen pro Kylie Minogue k příležitosti její účasti na festivalu v Cannes. Ellipse je ódou na božskou eleganci a proto je tolik oblíbená u největších světových hvězd.

Kolekce Entrelacs ztělesňuje životní cestu. Jedinečná jemnost skrytá v diamantech je ožívá v nekonečných variacích.

Eternelle oplývá probleskujícím třpytem diamantů, které na ženě září jako úžasný poklad. Nadčasová kolekce se vyznačuje delikátní lehkostí a je unikátním symbolem lásky.

Flamenco, kolekce inspirována opojnými rytmy, vášnivými tanečníky flamenca a jejich barevnými kostými. Doted andaluského ohně vzbuzuje naše tužby a vášeň.

Nikdy nekončící pohyb a složitá paleta nekonečných odstínů vystihují pozoruhodnou kolekci Lunaria, která je zaměřena na kontrasty. Jak už název napovídá je inspirována Měsícem ve všech svých podobách.

Měsíc je královnou inspirace i u kolekce Lune. Jejím ústředním motivem je velký kámen, ať už diamant nebo zářící polodrahokam, jež obklopuje tajemný rám.

Kolekce Noor je vyznáním lásky Sarah Besnainou ke kouzelnému orientu. V kolekci se jí podařilo spojit tradiční arabský styl s odvážným moderním pojetím. Najdeme zde také egyptské prvky v kombinaci se dřevem.

Čistota elegantních křivek kolekce Nymphea se zrodila z hluboké harmonie a míru pociťované návrhářkou. Kolekce Nymphea evokuje poezii nesrovnatelného klidu a přenese vás k jezeru obklopenému krásou leknínů.

Kolekce Odaya je vyjádřením jedinečných okamžiků designérky. Jako oka na vodní hladině zachycuje nezapomenutelné chvíle a současně vyzdvihuje hravost kolekcí Eternamé.

Kolekce Orca, chvalozpěv na štěstí, ukrývá hravý luxus v jemném a nádherném provedení.

Klasické jemné šperky z kolekce Pure jsou oslnivé svou jednoduchostí v čistém provedení. Odráží silnou osobnost, moderní vizi a záři každé ženy.

Kolekce Reflet představuje harmonii. Malé věci dělají život krásnější, zachvění srdce, úchvatné krajiny, emoce, správný okamžik, sdílené ... poezie štěstí, která je přeložena do řeči šperků.

Résille vyzařuje podmanivou přitažlivost ženy, která ví, že její nejsilnější mocí je svádění. Résille oplývá extrémní ženskostí a hravostí. Hodí se ke každé ženě, která ví, jak elegantně provokovat.

Když se jemné diamanty rozvinou do nekonečna kolem těla jako bohaté ozdobné kameny, probouzí naše touhy tak jako kolekce Séville.

Klenoty Eternamé jsou určitým symbolem a vyjádřením pocitů, které jsou neoddělitelně spojeny s náladou, rozpoložením a touhou.

Zdroj: etername.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram