Široké gumičky hlásí návrat mezi vlasové trendy

Široké gumičky hlásí návrat mezi vlasové trendy

Pokud jste se narodila v rozmezí let 1980-1990, pak vám trend velkých gumiček rozhodně neunikl. A světe div se, další retro je zpět.  

Možná vás, stejně jako nás, napadne otázka, zda byl tento trend ve své době tak velký, že je nezbytné jej zopakovat. Ale jelikož se vrací spousta jiných módních výstřelků od širokých nohavic u džínsů, velkých klobouků až po maxi šaty, nemůže náš příliš překvapit ani to, že se vrací široké gumičky do vlasů.

Své o tom ví také hned několik osobností. Například Frederikke Sofie použila do vlasů širokou gumičku v březnovém Vogue, Bella Hadid si jednu vzala v červnu a Mansur Gavriel v září v rámci jedné módní přehlídky. Kim Kardashian West také svůj vysoko posazený culík ozdobila jednou z těchto gumiček. Vybírat můžete z nespočtu barev, designu a struktur. Klasická gumička do vlasů je potažená hebkou látkou a hnedle vypadá ve vlasech jinak.

Široké gumičky neboli anglicky scrunchie je možné nosit na mnoho způsobů. Carrie Bradshaw sice v jednom dílu seriálu Sex ve městě tento doplněk pohanila, avšak aktuální trendy mluví jinak, proto se jich rozhodně nebojte. Pro dávku inspirace jak ji nosit, si můžete pustit libovolný seriál z devadesátých let a hned budete moudřejší...

fashionista.com, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram