Sklenění motýlci lákají pozornost

Sklenění motýlci lákají pozornost

Sklenění motýlci jsou sice stále čerstvou novinkou, mluví se o nich ale čím dál tím víc. Přinášíme rozhovor s jejich zakladatelem, Davidem Kraviec. 

Zabýváte se prodejem skleněných motýlků. Odkud se tento trend vzal a jak vůbec vznikl nápad udělat ze skla módní doplněk?

Nápad vytvořit něco originálního a podle nás i velmi hezkého, se zrodil počátkem roku 2015 v malé vesničce jménem Bystřice. V místě, kde se setkávají hranice tří zemí. Od samotného nápadu, až k vytvoření prvního kusu skleněného motýlka, nás dělil celý rok. Během tohoto roku jsme mnohé pokazili, ale také se i lecčemu přiučili. Věděli jsme, že cesta elegance a lásky k ruční práci bude to, čímž si získáme srdce nejednoho módního nadšence. Dnes již víme, že tvořit s láskou je ten pravý směr.

První, co člověka napadne, je asi to, že takový motýlek musí být těžký a na nošení nepohodlný. Je tomu tak?

Skleněný motýlek má krásných 45 gramů včetně vázání. Jeho váha je tedy příjemná a motýlek je velice pohodlný a komfortní. 

Není příliš křehký, že by se snadno rozbil?

Samotný vývoj Skleněného motýlku trval celý rok a právě pevnost byla jedním z našich hlavních kritérií. Testovali jsme mnoho druhů skla, různé síly, varianty a velikosti. Nakonec po mnoha testech a rozbitých kouscích jsme našli tu pravou variantu. Nepospíchali jsme, proto vývoj trval celý rok, jelikož bezpečnost je na prvním místě a výroba s láskou se nadá uspěchat.   

Jaké jsou ohlasy na skleněné motýlky od Vašich zákazníků?

Přiznám se, že ohlasy jsou kladné. Ti, kteří Skleněného motýlka vyzkoušeli, říkají, že jsou mile překvapení z jeho designu, zpracování a příjemného nošení. Skleněný motýlek se dá použít jak na formální akce ve společnosti, tak i pro ležérní odpočinek v parku. Jedno je jisté, věřte, že jakmile si Skleněného motýlka připnete, budete středem pozornosti na jakékoliv akci a získáte plusové body v každé příležitosti.

Kolik modelů nabízíte a na kolik takový motýlek vyjde?

Dnes máme v nabídce dvanáct typů Skleněných motýlků. Ceny jsou v rozmezí od 680 do 1990 Kč. V nabídce jsou tři Sklenění motýlci transparentní, tzv. vzdušní a devět Skleněných motýlků s povrchovou úpravou včetně vzorů. Tyto modely jsme vybrali společně s kolegy a jsme velice rádi, že jsou nejprodávanější a líbí se. Také si můžete vybrat "svého" motýlka pomocí konfigurátoru. S předem navolených vzorů, barvy a textilu si vyskládáte svého vysněného motýlka pro každou příležitost.

Plánujete nějaké rozšíření Vašeho působení i na ryze dámskou část populace?

Samozřejmě myslíme i na dámskou část populace. Přiznám se, že nápadů je hodně. Avšak jak jsem se již zmiňoval, tvoříme s láskou, proto nejdeme cestou rychlokvašek, ale poctivé ruční práce, která chce čas. Myslím si, že se v budoucnu máte na co těšit.   

Skleněné motýlky koupíte na e-shopu BeMan.cz.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram