Skvělé vánoční dárky ze Zootu pro ženy

Skvělé vánoční dárky ze Zootu pro ženy

Výběr toho, co by pod stromeček jistě ráda našla každá žena. Univerzální tipy na dárky s nápadem, které koupíte během dvou kliknutí a doručí vám je zdarma. 

1   Peněženka

Potřebuje ji každá žena; mladší sestra, partnerka, maminka i tchýně. Stačí, když se pokusíte trefit do vkusu s barvou a stylem. Tomu nejlépe poslouží prohlédnutí aktuální peněženky - má zip na zadní straně? Pak se to snažte dodržet i u peněženky nové a pravděpodobnost, že váš dárek bude úspěšný, se zvyšuje!

TIP: Přečtěte si o trendech v oblasti peněženek

 
Černá peněženka Liberty by Gionni 1 049 Kč ; Lakovaná vínová peněženka Gionni 669 Kč

2   Šperky

Jsou nesmrtelnou klasikou. Našimi tipy ale nebudou drahé kameny ani zlato. Na zootu mají skvělé sady šperků, které jsou perfektní na vánoční dárek. Zaujala nás sada náušnic, která nadchne každou milovnici blýskavých ozdob do uší. Podobné sady naleznete i s náhrdelníky. Skvělým dárkem jsou i hodinky. Značka Pierre Cardin vyrobila celý set - hodinky, náušnice a řetízek.

 
Sada náušnic Pierre Cardin 599 Kč ; Set hodinek a bižuterie Pierre Cardin 1 499 Kč

3   Bytové doplňky

Ženy si potrpí na design ve všech odvětvích. Vybíráte-li něco pro partnerku do společného bytu, pravděpodobně nebude těžké, trefit se do stylu, ve kterém bydlíte. Pokud kupujete bytový doplněk pro ženu, jejíž vkus je vám znám méně, soustřeďte se na neutrální kousky - bílou, světle šedou nebo jemné pastely. V těchto odstínech pak můžete vybírat povláčky na polštáře, svícínky nebo decentní sošky.

   
Vonná svíčka Zoot 229 Kč ; Vintage polštářek 249 Kč

4   Kosmetika

Dostaly nás zootí novinky. Společnost totiž začala vyrábět i designovou a minimalistickou kosmetickou řadu, která je pod vánoční stromeček jako stvořená. Jedná se o kosmetiku přírodní a na obalech má roztomilé vzkazy, které těší už jen od pohledu. A ještě ke všemu skvěle voní! A hodí se pro ségru, mamku, babičku, partnerku, kamarádku, sousedku, tetu i tchýni. Dostane každou. Věřte nám!

 
Sada přírodních mýdel 279 Kč ; Set sprchového gelu a tělového mléka 349 Kč

5   Spodní prádlo

Vaše partnerka ho ocení. Potěší ji. Možná i nadchne. A nemusí to být tak těžké, protože na Zootu najdete jen lepší značky s kvalitními podprsenkami, body a kalhotkami. A víte co je super? Že když se netrefíte do velikosti, máte tři měsíce (!) na vrácení zdarma. Jo a... doporučujeme koupit spíš menší velikost než větší, zabráníte tak nechtěnému dojmu, že je ona dotyčná silnější než ve skutečnosti. 

 
Krajkované kalhotky DKNY 399 Kč ; Puntíkované Happy Socks 349 Kč

zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram