Skvělým dárkem na Vánoce jsou hodinky - nejnovější modely značek LIU JO a Calvin Klein

Skvělým dárkem na Vánoce jsou hodinky - nejnovější modely značek LIU JO a Calvin Klein

Darujte vašim blízkým k letošním Vánocům elegantní šperk, který je bude doprovázet každý den. Vyberte si z kolekcí luxusních hodinek a šperků od Calvin Klein nebo od LIU JO. 

Půvabné dámské ocelové hodinky LIU JO Luxury z kolekce Atena jsou určeny především pro milovnice luxusních kousků. Jsou vyrobeny z kvalitní oceli. Navíc kombinace propracovaného řemínku a drobných krystalků je žhavým hitem sezóny. Jejich cena je 5 620 Kč.
Hodinky LIU JO z kolekce Moonlight jsou ultra lehké a ještě k tomu vás zaručeně očarují svou jednoduchostí. Módní proplétaný řemínek Mesh, kterým se model pyšní, si získá srdce každé ženy. Pouzdro je vyrobeno z kvalitní ušlechtilé oceli a vybrat si můžete ze tří barev - ocel, růžové PVD nebo žluté PVD. Na eshopech a ve vybraných obchodech stojí 4 210 Kč.

 

Nová řada hodinek z kolekce Spellbound od Calvin Klein je inspirována přírodou. Právě známky přírody najdeme na masivním koženém řemínku s imitací hadí kůže v různých přirozených barvách. Vsadíme se, že již na první pohled zaujme srdce každé ženy, která má ráda šperky s jemným nádechem extravagance. Ocelové pouzdro, které je vsazené do řemínku dodává hodinkám neotřelý vzhled a elegantně doplní váš outfit, ať už jdete do práce, s kamarádkou na víno nebo do divadla. Hodinky jsou dostupné ve třech barevných variantách, takže to by bylo, abyste nějaké z nich nevybrali jako dárek pro svou partnerku, maminku, kamarádku nebo sestru! (A nebo sama pro sebe!)

Veškeré hodinky můžete zakoupit na meridamorava.cz.

Pokud víte, že obdarovávaná si na hodinky příliš nepotrpí a volili byste raději jistotu, podívejte se na nový set šperků, konkrétně náhrdelníku, náramku a prstenu Calvin Klein z kolekce Breathe, který je vyroben z ušlechtilé oceli. Barevná kombinace celoocelového šperku a růžového PVD dává kompletu originální vzhled. A navíc celá sada je opravdu skvělým a hodnotným dárkem pro stylové ženy. 

meridamorava.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram