Slamák: hrdina letních outfitů

Slamák: hrdina letních outfitů

Chrání váš obličej ve velkém stylu, i přírodu. Naším hrdinou léta 2021 je bezesporu slaměný klobouk. Poradíme stylové kombinace, se kterými se můžete rozloučit s létem i přivítat podzim.

foto: pexels.com /  Kristina Paukshtite

Málo lidí si uvědomuje, jak důležité jsou pokrývky hlavy právě v letním období, kdy je slunce nemilosrdné. Doplněk, který tuto ochranu poskytne, a navíc je skladný, šetrný k přírodě a vypadá skvěle, je proto k nezaplacení. Hodí se k šatům na pláž, rodinný piknik, a dokonce i na letní svatbu. Vzít si ho můžete k šatům, kalhotám, plavkám, šortkám... prakticky ke všemu. Řeč je o slaměných kloboucích, které se staly letním trendem roku 2021. Trhy zaplnily různé barevné kombinace i tvary. Proto jsme i my pro vás připravili několik tipů na letní outfity, ve kterých slamáky hrajou prim. A kde jinde se inspirovat než u celebrit, modelek a influencerek.

Bílá královna

Královna, která je vládkyní módy, ale o dovolené miluje pohodlí. V bílé vám nebude horko. K bílým kalhotám doplníte snadno váš oblíbený top a ostatní doplňky. Na hlavu slamák - a jste na dovolené.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram