Softshellové bundy ideální na sport i volný čas

Softshellové bundy ideální na sport i volný čas

Za několik posledních let se vlna oblíbenosti softshellových bund zvedla. Proč? Jsou praktické a zároveň nekřičí na všechny strany, že se jedná o sportovní módu.

Prodyšné dámské i pánské softshellové bundy Adler nabízí kvalitní provedení a žádoucí odolnost proti dešti a větru s odnímatelnou kapucí. Všechny barevné varianty spojují 2 přední kapsy a 1 náprsní kapsa na zip v černé barvě. Aby bunda dokonale padla každému, rukávy lze v oblasti zápěstí nastavit pomocí suchého zipu, spodní část bundy zase umožňuje stažení elastickou šňůrkou. Aby vám nefoukalo na záda, byla bunda ušita s prodlouženým zadním dílem. Zároveň je vhodná na vlastní potisk. 

Barevných variant bund je několik, od černé, tmavě i královsky modré, šedé až k červené, a to i pro pány. Pánská bunda Adler (stejně jako dámská) jistě potěší milovníky cyklistiky, při chození po horách či jiných venkovních aktivitách, u kterých se potřebujete při nevoli počasí ochránit před větrem a deštěm. Lidé si však softshellové bundy oblíbili i na nošení do města. Pokud preferujete sportovní styl, jistě ho tato bunda ideálně doplní a v neutrální barvě si ji opravdu můžete vzít i do města.

Dámy bezpochyby ocení prodlouženou variantu oblíbené softshellové bundy, u které se mohou těšit na veškeré běžné benefity a navrch ještě na výhodu zakrytého zadečku a nohou až do poloviny stehen. Ženy jistě vědí, že sehnat delší bundu než k bokům, bývá problém a natož sportovní! Tato vám vytrhne trn z paty. A každý ví, jak potěší každý další centimetr nepromokavé bundy v podzimním slejváku a během chladných rán, kdy prostě musíme do práce. Na Dobrý textil seženete také dětské softshellové bundy, takže si i vaše dítko bez problémů vybere.

dobrytextil.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram