Soutěž Souboj nevěst připravuje nevěsty na to, jak se stát skvělou manželkou

Soutěž Souboj nevěst připravuje nevěsty na to, jak se stát skvělou manželkou

Již osmý ročník Souboje nevěst přinesl devět finalistek, které soutěžily o svatební věno v hodnotě čtvrt milionu korun. Vítězkou se stala první houslistka Národního divadla Táňa Vejvodová.

Smyslem celé soutěže není krása, ale schopnost nevěst stát se skvělou manželkou. Souboj nevěst tak podporuje institut manželství a rodinu. Má však i svůj charitativní podtext. Letos byl výtěžek ze všech zaslaných sms věnován nadaci Pink bubble, která se stará  o onkologicky nemocné děti.

Finálový večer uváděla moderátorka Tereza Tobiášová a vystoupení zpestřila zpěvačka Míša Nosková. Patronkami tohoto ročníku byly Česká Miss World Natálie Kotková a blogerka a gamerka Naomi Adachi.„Každá žena se nejvíc těší na ty krásné šaty, které navléknete na sebe jednou, maximálně dvakrát. Já je na sobě měla už minimálně třicetkrát. Ale nejvíc jsem je nosila v pubertálním věku, když jsem přecházela z dětského modelingu do toho teenage. Takže já už to mám za sebou, maminka mě už několikrát jako nevěstu viděla, i u toho brečela,“ smála se Natálie Kotková

Vítězka osmého ročníku získala zapůjčení luxusního karavanu Finaso s.r.o. na svatební cestu, zapůjčení svatebních a společenských šatů ze svatebního Salónu Agnes, šperk Sara Collection, rozlučku se svobodou v Showroomu TS, voucher do salónu krásy Aurum Clinic, luxusní pobyt od NH Prague City hotel, svatební dort na zakázku od Anny Magdaleny, výživový plán od Cambridge Weight Plan a spousty dalších cen.„Jsem strašně šťastná, že jsem vyhrála. I kdybych nevyhrála, byla tady opravdu skvělá parta holek, moc jsme se podporovaly a přály si to navzájem. Vítězky jsme ale všechny, nejen já. Každá máme svého vytouženého partnera, kterého si zanedlouho vezmeme za muže,“ smála se vítězka Táňa.

Přihlásit do dalšího ročníku a stát se Nevěstou roku 2020 můžete již teď. Více naleznete na soubojnevest.cz

soubojnevest.cz/ facebook.com/soubojnevest

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram