Soutěžte s námi o letní nákup v NEW YORKERU

Soutěžte s námi o letní nákup v NEW YORKERU

Kdo vám dá v dnešní době něco zadarmo? My ano! Právě totiž rozdáváme poukázky na letní nákupy v NEW YORKERU.

Jste soupeřiví, hraví a tak jako my milujete módu? Pak neváhejte a zapojte se do naší soutěže. Právě totiž rozdáváme radost z letních nákupů v NEW YORKERU, který nedávno představil svou bohatou sezónní kolekci.

Možná právě na tebe čeká jeden z pětice slevových voucherů, tak se jednoduše zapoj a vyraz na jarní nákupy do NEW YORKERU.

 

Ať už jde o značku FISHBONE, FISHBONE SISTER, AMISU, SMOG nebo CENSORED, celá letní kolekce NEW YORKER se nese v duchu uvolněnosti, svěžesti a hravosti. Dámská kolekce je stylově velmi bohatá. Jednotlivým outfitům vévodí splývavé materiály obohacené o krajky, květinové motivy či aztécké vzory. Oproti tomu v pánské kolekci na první pohled zaujmou trička a šortky s tropickými potisky.

Společným jmenovatelem jak dámské tak i pánské kolekce je barevnost. Pro obě kolekce jsou vedle klasiky v podobě čistě bílé typické výrazné odstíny oranžové, růžové či tyrkysově modré.

 

Mnoho společného ale mají i ve velmi oblíbené ATHLETICky laděné kolekci, která je plná funkčního oblečení vždy připraveného k proměně města v jedno velké sportoviště. A odtud pramení i naše soutěžní otázka, jaký název nese onasportovní značka, jež disponuje množstvím dámských a pánských workout outfitů?

Počet slevových poukázek je omezený, tak si pospěš. Vyhrává každá 15. správná odpověď, kterou společně s vaším jménem, adresou a telefonním číslem zasílejte na email [email protected].

Odpovídat můžete od dnešního dne 20. 5. do 27. 5. 2015.

 

 

Zdroj: NEW YORKER

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram