Spalující plamenný žár v podání Blanky Matragi

Spalující plamenný žár v podání Blanky Matragi

To je ovšem jen jeden ze čtyř přírodních živlů, které zcela pohltí kompletní, právě vznikající kolekci světoznámé návrhářky.

Oheň, voda, vzduch a země. Čtveřice základních přírodních živlů, jejichž neovladatelnou a často ničivou sílu se rozhodla zkrotit světoznámá návrhářka s českými kořeny Blanka Matragi, zcela pohltí autorčinu nejnovější kolekci, která za necelý půlrok spatří světlo světa.

Tento okamžik tak logicky zaujímá čestné místo v našem kalendáři plném toho nejzajímavějšího, co svět módy v letošním roce přinese. Už teď se ale další velkolepé Fashion Show Blanky Matragi, která se uskuteční 11. 11. 2016 v Obecním domě, nemůžeme dočkat. Proto jsme se rozhodli do právě vznikající kolekce ELEMENTS zčásti nahlédnout alespoň prostřednictvím fotografií, zachycujících designérku se svým týmem v plném pracovním nasazení, které v posledních měsících panuje v jejím bejrútském studiu.

 

Na skok v Praze

Přestože má Blanka Matragi plné ruce práce, aby dodržela termín oficiálního představení celé kolekce, objevila se na pár dní v Praze, v jejímž samotném centru si udělala čas i na své fanoušky a obdivovatele, které opět provedla svou neuvěřitelnou tvorbou, nad kterou se snad každému doslova tají dech.

 

Chápejte, že u této příležitosti nemohla chybět ani naše redakce, jíž v prostorách Obecního domu velmi obratně zastoupila naše milá kolegyně Dominika Býmová, která neváhala vzít do ruky mikrofon a po boku módní ikony vystoupit před kamerou. Co dalšího nám paní Blanka o kolekci ELEMENTS samotné a zvláště pak o jednom z přírodních živlů, na kterém právě v těchto dnech usilovně pracuje, prozradila, se dozvíte v následujícím videu.