Sportalm v OC Arkády

Sportalm v OC Arkády

Známá rakouská značka Sportalm představila svoji letošní kolekci podzim - zima, kterou si nenechala ujít ani Kateřina Neumannová, Iva Kubelková, Inna Puhajková nebo Klára Medková.

Je tu skvělá zpráva pro milovníky zimních sportů a hlavně módy. Sportalm, značka luxusního zimního oblečení s výjimečným designem, má nyní další kamenný obchod v Praze v OC Arkády. Na slavnostním otevření, kde byla k vidění jedna celebrita za druhou, jsme nemohli chybět ani my.

Natož pak si nechat ujít prezentaci nejnovější kolekce podzim – zima 2016/2017, která v OC Arkády, a to nejspíš nejen tam, slavila obrovský úspěch. Ty nejhezčí kousky, a že jich tu nebylo málo, byly vyprodány ještě dříve, než se vůbec stačily dostat do výloh. Sotva se tak ohřály na tvárných tělech krásných modelek a už si je odnášeli spokojení zákazníci.

Nedivme se, když je Sportalm tím, čím je. A sice synonymem precizních střihů a luxusních detailů.

  

  

Nejste aktivním lyžařem? Nevadí, protože i vy si ve Sportalm vyberete, protože oblečení rakouské značky se dělí hned na 3 módní kolekce. Když pomineme nejúspěšnější kolekce SKI Fashion, stále toho zbývá víc než dost.

EMOTION je určena zejména pro volný čas. Tato kolekce představuje elegantní životní styl a nekonečnou ženskost. Ať se rozhodnete jít na golf, tenis nebo si vyjít do města, určitě si vyberete z nové sportovní kolekce, která zaujme svou originalitou a barevnou škálou od zelené, tyrkysové, korálové či růžové až po lila. Pokud inklinujete k střídmějším barvám, Sportalm Vám nabídne i elegantní tlumenější barvy, jakým podlehla i Iva Kubelková, která si pro sebe našla hned dva úlovky. Krásný kabát a vestičku s umělou kožešinou, které moderátorka a modelka dává přednost před tou skutečnou.

  

  

COUNTRY Fashion - inspirována rakouským folklorem, tradiční kroje, šněrovačky

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram