Sportovní kolekce Nike pro muže

Sportovní kolekce Nike pro muže

Sluníčko svítí, teplota se šplhá nahoru-ideální čas na sport.Ti, kteří se po zimě zase začínají hýbat, by měli zbystřit na novou kolekci Nike.Opět přináší revoluční materiály a střihy, zajímavé barvy a spoustu novinek.Pokud jste vášniví běžci, jistě vás zaujmou nové Nike Free 5.0, pokud dáváte přednost posilování, Nike přináší nové Nike Free Trainer 5.0, doplnit je můžete krásnými kraťasy, tričky i termo prádlem.

Jak na běhání, tak do posilovny značka Nike nedávno představila nové Free 5.0 boty. Pro běžce s názvem Nike Free Run 5.0 v kombinaci dvou odstínů modré s neonově žlutou. Jsou vyvinuty tak, aby poskytovaly naprostou oporu pro chodidlo a zároveň se mohou pyšnit oceňovanou lehkostí. Na trénování potom Nike Free Trainer 5.0, které najdete v kombinaci neonově zelené a modré, červeno-bílé, klasické černo-bílé nebo neonově zelené s černou. Jsou velmi lehké a vyrobené z dobře prodyšného materiálu. A co když se vám barevné kombinace přece jen nelíbí? U Nike žádný problém, můžete si na jejich webových stránkách vytvořit kombinaci vlastní! 

Ať už do posilovny, na hřiště nebo jen tak na procházku, má Nike i nádherné pánské oblečení. Jejich termo trička a termo legíny jsou vyrobené z velmi kvalitních materiálů tak, aby v létě chladily a v zimě zahřívaly. Jsou strečové, takže se přizpůsobí přesně vašemu tělu a materiál navíc velmi rychle usychá. 

A i pro normální nošení se Nike lehce vymyká designem. Přináší funkční materiály a pro muže velice zajímavé barvy. Najdeme tu kraťasy, trička, mikiny, čepice, ponožky i sportovní tašky. Takže pochvalu si jistě zaslouží designéři, protože si můžeme být jisti, že značka Nike nás nikdy nezkalme svou kvalitou ani originalitou. 

 

Zdroj obrázků: nike.com 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram