Sportovní styl oblékání ve městě je na jaře 2015 na výsluní

Sportovní styl oblékání ve městě je na jaře 2015 na výsluní

Že se nosí tenisky k sukním, už jsme si zvykli. Toto jaro to ale není jen o teniskách. Ale i o teplácích, šusťákovkách a sportovních podprsenkách. 

Doby, kdy si žena oblékla sportovní mikinu a tenisky a působila, že se chystá na běh, pominula. V roce 2015 se i takto oblékají ty ženy a dívky, které módě nejvíce rozumějí. Ví, kdy je čas na sportovní kousek společně s elegantním, kdy na čistou osobní uniformu a kdy na celosportovní outfit. Sportovní móda aktuálně hraje prim!

 

Pozor ale na záměnu dojmů a pojmů. Sportovní styl neznamená obléci se od hlavy až k patě do jedné sportovní značky. Vypovídá o zakombinování jednoho až tří kousků do jinak klasicky městského outfitu. Oblíbenost právě sportovního stylu u žen je podnícena také větším zájmem o sporty jako je běh, piltes, power jóga či balet. Právě pro tyto sporty navrhují sportovní společnosti dechberoucí funkční oblečení, které je přeci škoda oblékat jen do fitness.

 

Asi po dvou letech už jsou takovou klasikou běžecké boty, letos na podzim se k nim přidaly i tepláky a letos na jaře se připojují také sportovní podprsenky. A jakže to tedy nosit všechno dohromady? Běžecké boty se staly oblíbeným doplňkem k ohrnutým boyfriend i slim džínům, buisness sakům i šatům. Tepláky vypadají skvěle společně s oversized svetrem a balerínkami - toto kombo vytváří dojem nedbalé elegance. Lidem váš outfit určitě zůstane v paměti! Sportovní podprsenky se nosí místo crop topů a do velkých zavinovacích výstřihů. Nezáleží, zda zvolíte klasickou černou s bílým nike nebo originální vzor.  

 

Nosí se:
Tenisky & běžecké kraťasy
Sportovní podprsenky pod sako
Tepláky & kožené křiváky
Mikiny na jógu & skinny džíny
Sportovní minikraťasy & balerínky

Zdroj obrázků: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram