Sportovní tenisky se staly hitem mezi obuví - k čemu se hodí?

Sportovní tenisky se staly hitem mezi obuví - k čemu se hodí?

Módní svět začal odkládat baleríny i lodičky a přezouvat je za tenisky - nejčastěji za značkové běžecké boty. Pojďte se podívat, jak je kombinovat. Přinášíme vám přehled v jednoduchých tipech! 

1. Nenosí se jen tak ledajaké tenisky, které můžete koupit. Trendem jsou boty běžecké s vyšší podrážkou.

2. I přestože třeba neradi nosíte značky a jejich loga na viditelných místech, u sportovních bot je to nutností. V popředí se samozřejmě drží Nike, Adidas a New Balance. 

3. Čím barevnější boty k barevně tlumenému outfitu, tím lépe! Zkuste k černobílým outfitům tenisky třeba v neonově zelené nebo v kombinaci více barev dohromady. 

 

4. Kvůli tomuto trendu neměňte svůj styl. Trend běžeckých bot se totiž přizpůsobí vám. Pokud vyznáváte styl džínů, trika a mikiny, botasky k němu budou vypadat dobře. Stejně tak jako k elegantních kalhotům a saku. 

5. Tenisky sice vypadají skvěle a nekonvenčně k elegantním a každodenním outfitům, ale je lepší vyhýbat se kombinování se sukní či šaty

6. Pokud se necítíte na to, že byste balerínky přeci jen vyměnila za tenisky, zkuste je alespoň při nějaké sportovní příležitosti. Až příště půjdete fandit na stadión, obujte je společně s teplákami a volným trikem. 

 

 

Zdroj: Answear.cz, Pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram