Správné pyžamo je klíčem k dobrému spánku. Vybrali jsme pro vás šest kompletů ideálních na spaní i lenošení

Správné pyžamo je klíčem k dobrému spánku. Vybrali jsme pro vás šest kompletů ideálních na spaní i lenošení

Sáhnout po starém obnošeném tričku, než vklouznete do postele, je sice velmi snadné, ale pokud už investujete do matrace, prostěradel a polštářů, proč si nedopřát také pěkné a kvalitní pyžamo? 

Nakonec právě pyžamo je to, co máte přímo na své pokožce a určitě s námi budete souhlasit, když řekneme, že si zasloužíte takové, které bude pohodlné, ale zároveň i stylové, abyste ho mohli nosit například ve chvílích lenošení.

Může se to zdát jako banalita, ale správný výběr pyžama vám dopřeje o to kvalitnější požitek z odpočinku. Materiál, odolnost, střih, měkkost i pohodlí jsou vlastnosti, které byste neměli při výběru pyžama opomínat. Podívali jsme se na pyžama blíže a přinášíme šest tipů, z čeho můžete vybírat.

1.

Kostkovaná varianta s pružným pasem nás nikdy neomrzí. Je to klasika, která vždy splní všechna očekávání. Dopřejte si 100% bavlnu, kterou pohodlně vyperete v pračce i vysušíte v sušičce. Právě do sušičky totiž mnoho materiálů nesmí, ale v tomto případě to neplatí. Vybírat můžete z mnoha barevných provedení, nás oslavila růžová.

Růžové dámské kostkované pyžamo Marks & Spencer 549 Kč (prodává ZOOT)

2.

Dámský pyžamový komplet Hunkemöller Woven Seaworld z lehoučké tkaniny, která ladně splývá po těle a má volný střih vám zajistí neobyčejné pohodlí. Lehká tkanina zajistí, abyste se cítili opravdu příjemně. Kalhoty ladně splývají po těle a díky volnějšímu střihu nikde neomezují. Komplet s výrazným květinovým vzorem oživí zimní měsíce.

pyžamový top 829 Kč, pyžamové kalhoty 889 Kč (prodává Astratex)

3.

Ruku na srdce, stylové hedvábné pyžamko nikdy nezklame. Intimissimi nabízí dámský komplet v pánském střihu v sedmi barevných provedeních vždy s kontrastními lemy a manžety. Hedvábná pyžama vynikají svou krásou, elegancí a zároveň maximálním pohodlí.

kabátek v pánském střihu z hladkého hedvábí 2 599 Kč, hedvábné dlouhé kalhoty 1 990 Kč (prodává Intimissimi)

4.

Syté barvy s vitrážovým designem, který vyzařuje luxusem najdete v tomto kompletu. Tiana byl pro tento vzor ideální název, protože v ruštině znamená "princezna". Pokud patříte k lidem, kteří rádi nosí pyžama i v rámci domácího odpočinku například večer u televize, tohle viskózové a příjemné pyžamo bude tím pravým ořechovým.

pyžamo Tiana 1 500 Kč (prodává Lelosi)

5.

Pokud vynecháme svůdné noční košilky a zaměříme se opravdu spíše na maximální komfort a funkčnost nočního prádla, pak bude noční košilka z kolekce Tom Tailor perfektním řešením. Volnější bavlněný střih s výstřihem do V a tříčtvrtečními rukávy skvěle ladí s károvaným červeno-černým vzorem. Tato noční košilka udělá spoustu parády a užijete si v ní krásný nejenom vánoční čas.

Noční košile Tom Tailor 769 Kč (prodává Answear)

6.

Pyžamo z přírodního materiálu, jakým je modal, je na dotek opravdu příjemné, odvádí pot a je velmi pružné. Pyžamo v klasickém kompletu sako a kalhoty v černé se světlou krajkou je přesně tím, ve kterém můžete lenošit půl dne a nepřekvapí vás ani nečekaná návštěva. Můžete se totiž tvářit, že jde o domácí komplet.

sako z modalu Pretty Flower 1 149 Kč, kalhoty z modalu s manžetou Pretty Flower 749 Kč (prodává Intimissimi)

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram