Srovnání a přehled oblíbených micelárních vod

Srovnání a přehled oblíbených micelárních vod

Pytel s micelárními vodami se roztrhl a téměř každá značka už má tu svojí. Podíváme se na ty nejčastější a nejoblíbenější. Patří sem určitě Bioderma, Nivea a L'oréal. 

Začněme u opěvované Biodermy Sensibio H2O. Jedno ji musíme nechat- vyrobena byla jako první, možná také proto má dnes největší základnu svých fanoušků. Je určena k jemnému dočištění citlivé pleti. Můžete ji používat i k samotnému odličování, ale musíte počítat s tím, že než s ní dokonale odlíčíte celý obličej, vypotřebujete i několik bavlněných tamponků. Dokáže odlíčit i voděodolný makeup a nezanechává lepivý pocit, takže není třeba obličej po jejím použití oplachovat. Bioderma nabízí více variant-např. Hydrabio pro dehydratovanou pokožku. 

 

Micelární voda Nivea je na trhu poměrně krátce, ale za tu dobu již stihla přesvědčit mnoho žen, aby ji věnovaly svou důvěru. Díky obsaženému oleji z jadérek hroznového vína a dexpanthenolu je šetrná, vhodná pro citlivou pleť a dokáže důkladně vyčistit pleť. Dexpanthenol se stará o hydrataci pleti. 

 

L'oréal Sublime Soft u spousty žen zabrala místo na poličce místo Biodermy. Na rozdíl od ní je totiž podstatně levnější - za 200 ml zaplatíte okolo 100 Kč. Vlastnostmi je samozřejmě podobná předchozím micelárkám. Mohou ji používat ženy se suchou pletí, jelikož ve složení není obsažen alkohol, který by pokožku dále vysušoval. I značka Garnier uvedla na trh vlastní micelární vodu Solution Micellaire a i ona s ní slavila úspěch. Za 400 ml zaplatíte okolo 200Kč. Je bez parfemace, takže vhodná pro většinu typů pleti, můžete s ní odlíčit nejen pleť, ale i oči a rty.

 

Jakou micelárku jste vyzkoušely vy? A jaká je vaše stálice? 

Zdroj: krasa.cz
parfums.cz
nivea.cz
bioderma.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram