Stále krásná a sexy Dana Morávková

Stále krásná a sexy Dana Morávková

Vypadá, že téměř nestárne. Jasně, z určité části za to mohou geny. Ale k jejímu dokonale mladistvému vzhledu také z velké části přispívá fakt, že herečka o sebe dokonale pečuje.

Nejrůznější zábaly a pleťové masky, to je její. Samozřejmě se ale také čas od času s oblibou svěřuje do rukou skutečných odborníků. V čem tedy spočívá její tajemství krásy?

Dana Morávková nedá dopustit na omlazující zábal s tropickým ovocem, který působí proti stárnutí a vyrovnává tonus pleti. Ošetření začíná peelingem z tropického ovoce a mořské soli. Dalším krokem je jogurtový zábal, který také obsahuje polypeptidy mořského kolagenu, vitamin C, retinol, kyselinu hyaluronovou, sorbitol, mango, granátové jablko a vanilku. Na závěr je do pokožky vmasírován anti-agingový balzám s tropickým ovocem a retinolem, po kterém je pokožka krásně vypnutá a hydratovaná.

Takového hýčkání přírodní kosmetikou Pevonia Botanica, pro kterou herečka nedávno nafotila atraktivní kalendář, si je pak Dana Morávková schopna užívat hned několikrát do měsíce. Proto ten mladistvý vzhled!

 

 

I vy rozmazlujte pokožku svého těla přípravky proti stárnutí s papayou nebo mangem a retinolem z řady Tropical, které úžasně voní, vyživují, hydratují a zlepšují elasticitu. Obsahují výtažky z exotického ovoce, které pleť zvlhčují a obnovují její pružnost. Polypeptidy mořského kolagenu a elastinu bojují s nedostatečnou pružností a předcházejí stárnutí a extrakt z granátového jablka zjemňuje vrásky a vyhlazuje. Výtažek z měsíčku zase tiší, dezinfikuje a hojí.

Řada obsahuje tělový peeling, tělový balzám a tělovou mlhu ve spreji pro celodenní osvěžení a jejich pravidelné používání zanechává pokožku hedvábně jemnou, hydratovanou a mladistvou.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram