Staň se členem diamantového klubu Emporio Armani

Staň se členem diamantového klubu Emporio Armani

Giorgio Armani Emporio Armani Diamonds Club vám budiž volnou vstupenkou do světa prominentů.

Značka Armani v roce 2016 představuje dvojici limitovaných vůní z bezstarostné a mladistvé kolekce Emporio Armani Diamonds, která zve muže i ženy do neobyčejného světa zábavy a prominentních osob, a to jen za cenu jednoho blyštivého flakonu s dokonalým brusem.

Tyto dvě zářivě oslňující novinky našly svou inspiraci ve světlech nočních neonů a v klubové atmosféře překypující pozitivní energií.

Emporio Armani Diamonds Club pro ni je bezstarostnou, smyslnou a vášnivou květinově – ovocnou vůní mířící na ženy se silnou osobností, které za žádných okolností nechtějí zůstat bez povšimnutí. Symfonie čichových vjemů se ubírá v rytmu, který kombinuje šumivé svrchní tóny mandarinky s čerstvými vodními akordy, jež se pozvolna prolínají s transparentním květinovým srdcem tvořeným kyticí růží, cypřiše a pačuli. Zrodila se jiskřivá, šťavnatá, neodolatelná, absolutně ženská a průbojná vůně.

Emporio Armani Diamonds Club pro něho je veselou a hypnotickou, dráždivou až pikantní vůní noci. Je tím pravým pro skutečné svůdce vyrážející do noci plné zážitků. Vůně se otevírá pikantní nótou kardamomu, který sahá až k srdci naplněnému čerstvou levandulí, jasmínem a vodními tóny. Osobitý podpis pak vůni dodává Geránium, vonný olej získaný z nádherně kvetoucích pelargonií.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram