Staň se hostitelkou Mary Kay

Staň se hostitelkou Mary Kay

Mary Kay přichází s novým projektem. A jak už to tak u Mary Kay bývá, bude se líbit především vám. O co se jedná?

Mary Kay přichází s novinkou - s projektem hostitelky, který vás nebude nic stát a ještě vás potěší. Být hostitelkou je jednoduché - pozvete pár svých kamarádek, dáte vědět své nezávislé poradkyni z Mary Kay, že pořádáte hodinku krásy, a od té chvíle vám Mary Kay poskytuje jen samé výhody. Jako odměnu za to, že jste se stala hostitelkou, získáte 50% slevu na přípravek od Mary Kay, který si vyberete.

Díky hodince krásy se dále naučíte pečovat o svou pleť a zjistíte i to, jaké novinky Mary Kay nabízí. Jaro je tady, léto za dveřmi, je třeba se o svou pleť a tělo starat i v teplých měsících! O tom, jaké přípravky si Mary Kay pro své zákaznice nově připravilo, jsme psali už tady a pořád si myslíme, že hydratační kokosový sprej od Mary Kay je naprostá bomba!

Velkým přínosem hodinky krásy a nového hostitelského ,,povolání" je i to, že vás vaše nezávislá poradkyně nalíčí. Poradí vám přesně, jaké výrobky se hodí pro typ vaší pleti, což se vám v obchodech ne vždy poštěstí. Ještě před tím, než si výrobky objednáte a zakoupíte, si je můžete u své nezávislé poradkyně vyzkoušet. Nemusíte se tak bát, že krém na ruce, který jste si objednala, vám nebude vonět nebo že vám objednaná řasenka, rtěnka nebo parfém nesednou. O to víc se pak na svou objednávku budete těšit. Ale pozor, zMary Kay se velmi rychle může stát závislost :-)

 

Foto: Mary Kay

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram