Stane se Anya Taylor-Joy novou módní ikonou?

Stane se Anya Taylor-Joy novou módní ikonou?

Emma, nové filmové ztvárnění historického románu, podle knižní předlohy spisovatelky Jane Austenové, by byl za pár dní na odiv českým divákům na filmových plátnech. Vzhledem k nynější tíživé situaci se ještě několik týdnů do kin nepodíváme, a tak si pojďme alespoň připomenout hlavní tvář filmu, talentovanou herečku Anyu Taylor-Joy.

Anya Taylor-Joy alias Emma Woodhouseová vystupuje jako hlavní hrdinka stejnojmenného filmu, podle knižní předlohy anglické spisovatelky Jane Oustenové. Román, který vydala v roce 1816, vypráví o bohaté, vzdělané, avšak sobecké a příliš sebevědomé Emmě. Kvůli své naivní představě o zvláštním talentu dávat dohromady jedince opačného pohlaví, ji čeká mnoho prolitých slz, životních nejistot a nepříjemných překvapení. Ze svých chyb se ale nakonec poučí a dospěje k důležitému uvědomění.

Pro mladou herečku však hlavní role nebyla úplnou premiérou. V roce 2015 ji obsadil režisér Robert Eggers do historického hororu Čarodějnice, což byla klíčová role a průlomový bod pro její nadějnou kariéru. Anya nevyčnívá jen hereckým talentem, ale také svým půvabem a osobním stylem, který se stává pro mnohé slečny a ženy inspirací. Její vkus je podpořený stylistkou Ilariou Urbinati, díky které je nejen na červeném koberci za zářivou hvězdu. Pojďme se na její hvězdné outfity podívat!

Gucci Goals

Anya se netají tím, že má ráda značku Gucci. V roce 2016 oblékla na předávání amerických filmových cen Gotham Independent Film Awards velmi florální šaty zakončené černým peřím. Volánky a květy propůjčily herečce ten správný romantický půvab. O rok později vynesla stejnou značku při příležitosti předávání filmových cen BAFTA. Symbol zvířete jako je tygr ve spojení s éterickými volány na blankytném podkladu přímo odráží osobnost herečky. Silná, avšak pohádková bytost.  

Božská Anya

S večerní róbou značky Dolce & Gabanna Anya přímo zářila. Ačkoliv gobelínové šaty byly svým vzorem velmi nápadné, herečka je navíc doplnila výraznými náušnicemi, masivním náhrdelníkem a čelenkou s růžemi. Nejeden by řekl, že méně je více, ale na Met Gala, jakožto největší módní události roku, se to přímo nabízí a Anya vypadala přímo božsky.

Růžová něžnost

Růžové odstíny herečce lichotí a je si toho vědoma. Aktuálně film Emma propaguje a na tiskovce v Londýně se představila v šatech značky Zimmermann z kolekce pro jaro/léto 2020. Vzhledem k pruhům, dlouhým blousonovým rukávům a vysokým stojáčkem působily šaty královským dojmem. Podobnou verzi, avšak v krátké délce si oblékla do televizního pořadu People Now. Cukrové šaty doplnila písečnými kotníčkovými podpatky.

Sexy diva

Převážně něžná kráska umí být i sexy divou. Jako chytrá horákyně se předvedla na červeném koberci v černých krajkových šatech oblíbené značky Dolce & Gabanna a oproti ročníku BAFTA 2017 tvořila o rok později příjemný kontrast. Tmavé vlasy a výrazné líčení, na které nejsme u herečky příliš zvyklí, dodávalo celému outfitu větší sex-appeal.

Překvapila i leopardím outfitem či abstraktním kostýmkem Moschino, který velmi rafinovaně zobrazoval klín, prsa i zadeček. Anya je zkrátka osobitá a ještě o ní ze světa módního i hereckého hodně uslyšíme.

Zdroj fotek: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram