STARTUJE další ročník soutěže BATIST Nejsestřička!

STARTUJE další ročník soutěže BATIST Nejsestřička!

Letošní ročník Batist Nej sestřičky právě startuje. Přihlašte do soutěže příjemnou a sympatickou zdravotní sestřičku z vašeho okolí do 30. 4. 2016. 

Soutěž, ve které nejde ani o věk, ani o fyzickou krásu, má za cíl vybrat nejlepší zdravotní sestru z pohledu odborného a lidského. Tento projekt je prezentací náročné práce sestřiček, o které se často říká, že je posláním. Záměrem je vyzdvihnout jejich podstatnou úlohu ve zdravotnictví, profesionalitu a chování nejen k pacientům a vyjádřit jim touto akcí poděkování.

Letošní ročník Batist Nej sestřičky byl vyhlášen netradičním způsobem - divadelním představením Manželské štěstí v Divadle na Perštýně, ve kterém si zahrála Michaela Dolinová, David Suchařípa, Iva Hüttnerová. Na začátku promluvil generální ředitel BATIST Medical, a.s. Ing. Tomáš Mertlík, MBA a ředitel Královéhradecké lékárny Jaroslav Nádvorník. „Oceňujeme především práci zdravotní sestřičky, která je velmi důležitá v nemocnicích,“ dodali oba shodně.

Celou akci zaštítila místopředsedkyně zdravotnického výboru Poslanecké sněmovny Mgr. Soňa Marková, hlavní sestra z Ministerstva zdravotnictví Mgr. Alice Strnadová, náměstek ministra zdravotnictví pro zdravotní pojištění MUDr. Tom Phillip, prezidentka České asociace sester Martina Šochmanová a Krajská radní pro zdravotnictví Královéhradeckého kraje Jana Třešňáková. Ředitele Hospice Anežky České Miroslav Wajsara  převzal z rukou generálního ředitele Tomáše Mertlíka šek v hodnotě 20 000 Kč.  „Již osm let nám pomáháte a jsme za to nesmírně vděční,“ vyjádřil slova díku Wajsar Tomášovi Mertlíkovi, který dodal: „Jsme rádi, že takové zařízení máme u nás v Červeném Kostelci a můžeme pomoci těm, kteří jsou důležití v oboru, beru to i jako naší povinnost.“

Velkým finále a vyvrcholením celé akce bude závěrečný galavečer konaný 8. října 2016 v Městském Divadle Dr. Josefa Čížka v Náchodě. 

„Nej sestřičku může kdokoliv - pacient, lékař, manžel, kamarádka, příbuzný nebo se můžete přihlásit sama. Podmínkou pro přihlášení do soutěže je pouze státní občanství České republiky a výkon povolání zdravotní sestry ve zdravotnickém či sociálním zařízení. Soutěž není omezena věkem, rodinným stavem ani vzděláním.

 

 
 
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram