Šťastný nový rok

Šťastný nový rok

Tik tak, tik tak... Roku 2017 odbíjí poslední hodiny. Pro někoho to může být až depresivní a mnozí analyzují, co jim tento rok vzal. Tak na to zapomeňte!

Hlavní předsevzetí nového roku není hubnutí a abstinence na všechny způsoby. Ale je to pozitivní myšlení a nadhled!

 

Hektické vánoce a štědrovečerní nálož už je zdárně za námi, uff! Přepočítali jste se milý čtenáři a čtenářky superserveru Moda.cz, nikdo nechybí? Kdepák, dokonce je vás víc a víc, a to je veliká radost. Doufám, že jste přežili ve zdraví a úrazů. A bez žlučníkových záchvatů.

 

Začátek týdne bývá velkým kamenem úrazu. V pondělí už je snad víc vtipů než o blondýnách a policajtech dohromady. A co potom začátek nového roku?

Žádná trága! Je to prostě nový začátek, nově otevřené dveře do budoucna. Velké pondělí! 

Vždy si na sklonku roku otevřu diář. Ano, mám staromódní papírový diář, nikoliv digitální. A zbožňuju ho! Společnost mi tak dělá tištěná Minnie Mouse, která má na každý měsíc nějakou cáklou fotku. Aby toho nebylo málo, svůj nabitý diář si ještě podškrtávám zvýrazňovači, abych se v něm lépe vyznala. A tak si před silvestrem napíšu seznam věcí, činností a zážitků, které se mi povedly a co vše skvělého jsem zažila, jen to dobré a pozitivní. To mě vždy nabije do nového roku. Napíšu si totiž i rozvrh toho, co chci v nastávajícím roce dokázat a zaúkoluju se nějakým tím zlepšením. Pravda, minimálně půlka z uplynulého roku se přemisťuje do toho dalšího, a nebo to alespoň nějak apgrejdnu..

  

Tak ještě než vyrazíte na párty a definitivně se rozloučíte se sladkou sedmnáctkou, zamyslete se a zavzpomínejte na to krásné, na co byste neradi zapomněli. Šťastný nový rok s tím pomyslným nekonečnem na konci 2018. Ať je pro vás tento rok jako pohádka Nekonečný příběh plný radosti a fantazie!

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram