Štětce od Petra LovelyHair v Rossmannovi

Štětce od Petra LovelyHair v Rossmannovi

Kosmetické štětce od značky Petra LovelyHair najdete již od dnešního dne exkluzivně v drogeriích Rossmann.

Blogerku Petrou Vančurovou, alias Petrou LovelyHair, jsme si oblíbili na YouTube a nedávno jsme s ní udělali rozhovor. Proto nám nemohlo uniknout, že její kosmetické štětce budou od dnešního dne, tedy 20. června, k dostání v drogeriích Rossmann. Petra nabízí své štětce a i jiné kosmetické produkty na svém eshopu, ale nově kosmetické štětce pořídíte i v kamenné prodejně. Stačí si najít nejbližší Rossmann. 

Kosmetické štětce jsou z kvalitních vláken a poslouží dobře začátečníkovi i někomu, kdo už práci s nimi má v ruce. A pokud ještě kosmetické štětce nepoužíváte, zvažte koupi alespoň jednoho na zkoušku. Zaručujeme, že už jej nedáte z ruky a vaše každodenní líčící rutina se bez něj neobejde.

Nabídka Petra LovelyHair, jak je vidět na eshopu, je působivá, najdete v ní desítky druhů štětců ze syntetických i přírodních štětin. U rukojetí štětců je na výběr mezi černou a bílou barvou, v limitované edici se pak můžete potěšit odstínem růžového zlata, který je v kombinaci s bílou a černou barvou poslední dobou často vidět. Ceny kosmetických štětců Petra LovelyHair budou shodné s těmi na eshopu.

Foto: Petra LovelyHair, lovelyhair.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram